Μεσσηνίας

ΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

Πέντε νέους υποψηφίους συμβούλους Δημοτικών Κοινοτήτων, ανακοίνωσε σήμερα Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023, ο επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Δημιουργίας» Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος.

Συγκεκριμένα, νέοι υποψήφιοι σύμβουλοι θα είναι:

για τη Δημοτική Κοινότητα Αβραμιού o Αλεξόπουλος Παναγιώτης του Μιχαήλ, για τη Δημοτική Κοινότητα Μηλίτσας ο Βλάσσης Βασίλειος του Κωνσταντίνου και ο Χαρίτος Σωτήριος του Λεωνίδα και για τη Δημοτική Κοινότητα Πεταλιδίου η Κάτρα Πασχαλιά (Λίλα) του Φωτίου–Χαράλαμπου και η Πετροπούλου Φωτεινή (Φαίη) του Κωνσταντίνου.
Ο Δήμαρχος Μεσσήνης δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε με αγάπη για τον τόπο μας. Είμαι βέβαιος πως η συνεργασία με τους νέους υποψηφίους θα ενισχύσει την προσπάθειά μας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών».

Σχετικές αναρτήσεις

Μίλτος Χρυσομάλλης: Παράταση ολοκλήρωσης των προγραμμάτων «Εξοικονομώ» έως τις 17 Ιουλίου.

admin2020

Δημήτρης Πτωχός: Εντάχθηκε η ανάπλαση του χώρου πρασίνου 17 στρεμμάτων στην περιοχή «Κορδία» της Καλαμάτας

admin2020

Το Θεατρικό Εργαστήρι Μεσσήνης παρουσιάζει τις «Όρνιθες» του Αριστοφάνη από την Εφηβική Ομάδα Θεατροπαιχνιδιών

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies