Μεσσηνίας

ΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

Πέντε νέους υποψηφίους συμβούλους Δημοτικών Κοινοτήτων, ανακοίνωσε σήμερα Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023, ο επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Δημιουργίας» Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος.

Συγκεκριμένα, νέοι υποψήφιοι σύμβουλοι θα είναι:

για τη Δημοτική Κοινότητα Αβραμιού o Αλεξόπουλος Παναγιώτης του Μιχαήλ, για τη Δημοτική Κοινότητα Μηλίτσας ο Βλάσσης Βασίλειος του Κωνσταντίνου και ο Χαρίτος Σωτήριος του Λεωνίδα και για τη Δημοτική Κοινότητα Πεταλιδίου η Κάτρα Πασχαλιά (Λίλα) του Φωτίου–Χαράλαμπου και η Πετροπούλου Φωτεινή (Φαίη) του Κωνσταντίνου.
Ο Δήμαρχος Μεσσήνης δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε με αγάπη για τον τόπο μας. Είμαι βέβαιος πως η συνεργασία με τους νέους υποψηφίους θα ενισχύσει την προσπάθειά μας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών».

Σχετικές αναρτήσεις

Αυτοψία σε σημαντικά έργα στη Μεσσηνία από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

admin2020

Μίλτος Χρυσομάλλης: 3 ακόμα προκηρυσσόμενες θέσεις ιατρών για το Νοσοκομείο Καλαμάτας, συνολικά 21 για τη Μεσσηνία.

admin2020

Παρακολουθήστε ζωντανά το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies