Μεσσηνίας

«Σε εξέλιξη έργα βελτιώσεων στο επαρχιακό και εθνικό δίκτυο»

Σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο βελτίωσης της οδικής ασφάλειας στην 82ηεθνική οδό Μεσσήνη – Πύλος, προϋπολογισμού 600.000 χιλ. ευρώ, με εργασίες ισοπεδωτικής ασφαλτικής στρώση στο τμήμα από Ριζόμυλο έως Καζάρμα. Το έργο θα ολοκληρωθεί με την κύρια στρώση κυκλοφορίας που θα ακολουθήσει το αμέσως επόμενο διάστημα.
Επίσης, με ικανοποιητικούς ρυθμούς εξελίσσεται και η εργολαβία διευθέτησης των ομβρίων με κατασκευή επενδεδυμένης τάφρου, στην 22η επαρχιακή οδό, τμήμα Τρίκορφο προς Μουρατιάδα, στα πλαίσια έργου βελτίωσης – συντήρησης του επαρχιακού δικτύου, προϋπολογισμού 250.000 χιλ. Το έργο προβλέπει και ασφαλτικές εργασίες στα τμήματα που επεμβαίνει, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη.
Στόχος των έργων είναι η αποκατάσταση φθορών και η βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών του επαρχιακού και εθνικού δικτύου που έχει ως αποτέλεσμα την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων.

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

admin2020

Αναγγελίας θυελλωδών ανέμων της ΕΜΥ

admin2020

Τροχαία ατύχημα τώρα Μεσσήνη

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies