ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΚορίνθουΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης “Ελπις” στο Λουτράκι: Οι μισοί ασθενείς μολύνθηκαν με κορονοιο!

Όπως έγινε γνωστό από τοπικά ηλεκτρονικά μέσα, πριν λίγες μέρες καταγράφηκαν 34 θετικά κρούσματα COVID-19 (26/54 τρόφιμοι, 8/25 προσωπικό) στη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης “Ελπις” στο Λουτράκι.

 

Η συγκεκριμένη στέγη φιλοξενεί άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, όπως ηλικιωμένοι και άτομα με αναπηρία. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την ίδια πηγή, τόσο οι τρόφιμοι όσο και οι εργαζόμενοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ, αφήνοντας απροστάτευτες τις πλέον ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας. Πράγμα αδιανόητο εν μέσω ΤΡΙΤΟΥ κύματος πανδημίας!

 

Οι ευθύνες βαραίνουν αντικειμενικά την κυβέρνηση και την διοίκηση του κέντρου για το γεγονός ότι επέτρεψαν τη μετάδοση του ιού στους μισούς σχεδόν τρόφιμους και στο 1/3 του προσωπικού με ότι συνέπειες μπορεί να σημαίνει αυτό σε άτομα μεγάλης ηλικίας ή με ενδεχόμενα νοσήματα. Η κωλυσιεργία των εμβολιασμών με τη δικαιολογία της καθυστέρησης της απόφασης σε ποιο υπουργείο εμπίπτει η δομή, επιβεβαιώνει το γενικότερο ανεπαρκή τρόπο αντιμετώπισης της πανδημίας από την κυβέρνηση.

Αυτό καταγγέλλει η λαϊκή συσπείρωση Κορινθίας και μέχρι στιγμής είναι η μόνη που ασχολείται με το τεράστιο αυτό πρόβλημα…

Σχετικές αναρτήσεις

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας Αναστάσιου Γκιολή για θέματα της φοιτητικής κοινότητας

admin2020

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Νίκο Σταυρέλη και Γιώργο Γκιώνη

admin2020

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Βλάση Τσιώτο, Σπύρο Σταματόπουλο και Κώστα Φρούσιο

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies