Κορίνθου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ : ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΚΟΥΡΙΕΡ

Με βάση δημοσιεύματα, έχουμε νέο περιστατικό εργοδοτικής βίας στο νομό μας. Aυτή τη φορά σε διανομέα εταιρείας κούριερ. Το γεγονός αυτό έρχεται να προστεθεί στον ξυλοδαρμό συναδέλφου διανομέα από τον πρώην εργοδότη του, πριν λίγους μήνες.

Πρόκειται για εργαζόμενους που βρίσκονται διαρκώς στο δρόμο διατρέχοντας μεγάλους κινδύνους, κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, χωρίς ουσιαστικά μέτρα προστασίας. Ιδιαίτερα οι εταιρείες κούριερ το διάστημα της πανδημίας θησαύρισαν εντατικοποιώντας τη δουλειά των συναδέλφων στο έπακρο.

Η κυβέρνηση της ΝΔ, συνεχίζοντας το έργο όλων των προηγούμενων, έχει δημιουργήσει ένα εργασιακό περιβάλλον όπου θα δουλεύουμε για όσο διάστημα και για όσες ώρες θέλουν οι εργοδότες, χωρίς δικαιώματα και με μισθούς πείνας. Η πολιτική αυτή έχει αποθρασύνει σε τέτοιο βαθμό την εργοδοσία που φτάνει ακόμα και στον ξυλοδαρμό.

Κανένας συνάδελφος μόνος του!

Καλούμε τους συναδέλφους να μην ανεχτούν τέτοιες ενέργειες που σκοπό έχουν να τους τρομοκρατήσουν.
Να οργανωθούν στο Σύλλογο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κορινθίας και να διεκδικήσουν συλλογικά, ουσιαστικά μέτρα προστασίας, ζωή και δουλειά με δικαιώματα.

Σχετικές αναρτήσεις

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας Αναστάσιου Γκιολή για θέματα της φοιτητικής κοινότητας

admin2020

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Νίκο Σταυρέλη και Γιώργο Γκιώνη

admin2020

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Βλάση Τσιώτο, Σπύρο Σταματόπουλο και Κώστα Φρούσιο

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies