Μεσσηνίας

«Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με εκπροσώπους της Ένωσης γονέων Καλαμάτας»

Συνάντηση είχε, σήμερα Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, με το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Γονέων Καλαμάτας. Τα μέλη του συμβουλίου εκπροσώπησαν και μετέφεραν αιτήματα των γονέων των σχολικών μονάδων Σπερχογίας, Θουρίας και Αντικαλάμου, σχετικά με τη μεταφορά μαθητών. Ενημέρωσαν τον Αντιπεριφερειάρχη για το θέμα που έχει προκύψει και αφορά μαθητές που μετακινούνται από τον Αντικάλαμο και την Σπερχογεία προς τα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Θουρία. Τόνισαν ότι πρόκειται για ένα μείζων θέμα το οποίο πρέπει να λυθεί άμεσα, καθώς προέχει η ασφάλεια των μαθητών, ζητώντας επίσης στην επίλυση να συμβάλει και το ΚΤΕΛ δημιουργώντας ένα ενδιάμεσο δρομολόγιο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης γνωστοποίησε στα μέλη της ένωσης ότι ήδη έχει ασχοληθεί με το θέμα και έχει κάνει επικοινωνία με το ΚΤΕΛ, μετά από παρέμβαση των διευθυντών γυμνασίου και λυκείου Θουρίας. Ενημέρωσε όμως ότι το περσινό δρομολόγιο εξυπηρετούσε μαθητές δημοτικού σχολείου, οι οποίοι την φετινή χρονιά δεν γράφτηκαν στο σχολείο και το δρομολόγιο δεν υλοποιείται. Δεσμεύθηκε όμως, κατόπιν και της νέας πρότασης να γίνει εκ νέου προσπάθεια επίλυσης του ζητήματος.

Σχετικές αναρτήσεις

Χαμός σήμερα το μεσημέρι Καθαροδευτέρας στην Μπούκα !

admin2020

Το βράδυ της Κυριακής η Μεσσήνη φλεγόταν στον «χορό» των 9 φωτiών & στο γλέντι , στο χορό & στην διασκέδαση

admin2020

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν κατασκευή χαρταετού & Παραδοσιακοί χοροί

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies