Κορίνθου

Συνάντηση του Δημάρχου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων με τον Δήμαρχο της Περιοχής Mitte του Βερολίνου

Συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο της περιοχής Mitte, του ιστορικού κέντρου του Βερολίνου, Stephan von Dassel πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης σήμερα, Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021 στο Δημαρχείο Λουτρακίου.
Ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης εξέφρασε αρχικά τα συλλυπητήριά του και τη βαθύτατη συμπάθειά του για τα θύματα και τις οικογένειες των αγνοουμένων από τις πρόσφατες φονικές πλημμύρες που έπληξαν τη Γερμανία και στη συνέχεια ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο κ. Dassel για την επιλογή του να επιλέξει την πόλη του Λουτρακίου ως προορισμό για τις διακοπές του.
Αντικείμενο συζήτησης υπήρξε η αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου και η τουριστική αναβάθμισή του μέσα από μια σειρά έργων και δράσεων που έχουν δρομολογηθεί, καθώς επίσης, η προσέλκυση νέων επενδύσεων, με ενθαρρυντικά για τον Δήμο μας αποτελέσματα και νέες προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής.

Σχετικές αναρτήσεις

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ_ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

admin2020

Στην τελική ευθεία οι ετοιμασίες για τον Βοχαΐτικο Βλάχικο Γάμο!

admin2020

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνο Κυρανάκη

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies