Μεσσηνίας

Συνελήφθη ένα άτομο για οχτώ περιπτώσεις κλοπών στη Μεσσηνία

Εξιχνιάστηκαν οχτώ περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών στη Μεσσηνία

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθη ένα άτομο

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, οχτώ (8) περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες (3.1.2021) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 37χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας, προέκυψε ότι ο ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 25.12.2020 έως και την 2.1.2021, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας, διέπραξε συνολικά δύο (2) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, όπου αφαίρεσε χρήματα και χρυσαφικά, καθώς και έξι (6) περιπτώσεις αποπειρών κλοπών σε οικίες.

Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε χώρο που χρησιμοποιούσε, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -1- μαχαίρι, με μήκος λάμας -13,5- εκατοστών και -18- κυνηγετικά φυσίγγια.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Σχετικές αναρτήσεις

Η Μπούκα Μεσσήνης στις τοπ 10 με τα πιο γαλάζια νερά στον κόσμο

admin2020

«Συνδρομή της Περιφερειακής Ενότητας στην πυρκαγιά της περιοχής Αράχοβας»

admin2020

ΕΡΓΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ-ΠΗΓΕΣ ΜΠΑΡΚΑ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies