ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΚοινωνικά

Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 19χρονου

Για σύλληψη ενός ατόμου, φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη, μετά από επίθεση χούλιγκανς το βράδυ της Δευτέρας, κάνει λόγο -μέσω ανάρτησής του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης- ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τ. Θεοδωρικάκος.

 

Όπως ανακοίνωσε, επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό «για να τον ενημερώσω ότι πριν από λίγο συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη».

 

Σημειώνεται πως ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για την υπόθεση από την Αστυνομία, τη στιγμή που συνεχίζονται οι έρευνες για τη διαλεύκανση της δολοφονίας. Σήμερα το μεσημέρι έγινε έφοδος σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη -όπως γίνεται μετά από περιστατικά βίας που αφορούν χούλιγκανς- ενώ γίνεται προσπάθεια εντοπισμού των υπολοίπων που συμμετείχαν στη δολοφονική επίθεση.

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

Λευκός Πύργος: Ο πιο διάσημος πύργος της Ελλάδας (βίντεο)

admin2020

Μητροπολίτης Μεσσηνίας για ομόφυλα ζευγάρια: «Η εκκλησία δεν πρόκειται ποτέ να το αποδεχθεί»

admin2020

Καταρρέουν οι μύθοι για τις ΑΠΕ. Χτύπησε κόκκινο η παραγωγή ενέργειας από ΑΠΕ.

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies