ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΚοινωνικά

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου στη μνήμη του 19χρονου Άλκη

Με πρωτοβουλία του Σωματείου Μισθωτών Δικηγόρων διοργανώθηκε την Κυριακή 27 Φλεβάρη, στο Γήπεδο Μ. Κρητικόπουλος στην Καισαριανή φιλικός αγώνας ανάμεσα στις ομάδες του «Αστέρα Ευελπίδων» και του «Σόλωνα» με σύνθημα «Σήμερα ο Άλκης, αύριο εσύ; Ως εδώ!», με αφορμή την αποτρόπαια δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Μέσα απ’ αυτήν την πρωτοβουλία,το Σωματείο Μισθωτών Δικηγόρων θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του Άλκη, φέρνοντας στο προσκήνιο τις αξίες του αθλητισμού, αλλά και να αναδείξει πως η οπαδική βία στο ποδόσφαιρο και σε άλλα δημοφιλή αθλήματα είναι συνέπεια της εμπλοκής επιχειρηματικών συμφερόντων που έχουν διαφόρων ειδών στοχεύσεις και αξιοποιούν σε αυτές και τους οπαδικούς στρατούς.

Πριν την έναρξη του αγώνα, σε ένα ωραίο κλίμα, χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του Σωματείου Βασίλης Διονυσόπουλος και στη συνέχεια μίλησαν εκπρόσωποι και των δύο ομάδων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η αναμέτρηση τα είχε όλα. Γκολ, δοκάρια, ένταση. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Σόλωνα με τελικό σκoρ 4-1.

Σχετικές αναρτήσεις

Καταρρέουν οι μύθοι για τις ΑΠΕ. Χτύπησε κόκκινο η παραγωγή ενέργειας από ΑΠΕ.

admin2020

ΤΕΤΑΡΤΗ 1Η ΜΑΗ –ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2024

admin2020

Συνάντηση του Να Μου Γελλάς με τον διεθνολόγο Κωνσταντίνο Φίλη στις 24/4

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies