Media

Τα Νούμερα: Ο Γιάννης Κότσιρας και η τρελή θαυμάστρια

Ο Γιάννης Κότσιρας μπαίνει στο νέο επεισόδιο της μουσικής κωμωδίας καταστάσεων, με στοιχεία σαρωτικής σάτιρας, αλλά και μουσικοχορευτικού θεάματος «Τα Νούμερα», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, απόψε 25 Νοεμβρίου 2022, στις 22:00.

Ο Φοίβος καλεί στη «Μάντρα» τον Γιάννη Κότσιρα. Αυτός, όμως, έχει προβλήματα: τον κυνηγά παντού μια τρελή φαν (Εφη Γούση), που η συμπεριφορά της γίνεται ολοένα και πιο απειλητική. Ο Φοίβος βάζει τους πάντες στη «Μάντρα» να ελέγχουν ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει και ο Παντελής (Θανάσης Δόβρης) αυξάνει τα μέτρα ασφαλείας. Στο μεταξύ, η Δανάη (Άλκηστις Ζιρώ) καλεί σε δείπνο τον Φοίβο και τον Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης) και τους εξομολογείται το μυστικό της.

Η Κίρμπυ (Άννη Θεοχάρη) βρίσκει νέα συγκάτοικο, ενώ ο Θανάσης (Θανάσης Αλευράς) αποκτά μανία με τη ζωγραφική, ακολουθώντας τις διδαχές του τηλεοπτικού ζωγράφου Μπομπ Ρος. Τα μέτρα ασφαλείας, δυστυχώς, δεν αποτρέπουν τη φαν του Κότσιρα να μπει στο μαγαζί και πλέον δεν απειλείται μόνο η βραδιά, αλλά και η ζωή του.

Σχετικές αναρτήσεις

Εκλογές 2023: Το σχόλιο του Λάκη Λαζόπουλου – ΒΙΝΤΕΟ

admin2020

Λαζόπουλος: Τα σχόλια για Ντενίση και Κοκλώνη – «Διεστραμμένη αυτοπεποίθηση» και «πάνθεον ηλιθίων»

admin2020

Ορέστης Χαλκιάς: Κινδύνεψα να μπλέξω αλλά πάντα με κρατούσε σε μια γραμμή το θέατρο

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies