ΜεσσηνίαςΟδηγός Διασκέδασης

Το καφέ ουζερί της Μαρίας: Μυρωδάτος καφές σε πολύ όμορφο περιβάλλον και ζεστή ατμόσφαιρα

Ένα μοναδικό καφέ-ουζερί ξεκίνησε να λειτουργεί στην πόλη της Καλαμάτας, στο δυτικό εμπορικό κέντρο, Αγία Τριάδα, δίπλα στο πάρκινγκ.

Είναι  το ουζερί της Μαρίας που μας συντροφεύει από νωρίς το πρωί με υπέροχα ροφήματα και μυρωδάτο καφέ σε πολύ όμορφο περιβάλλον και ζεστή ατμόσφαιρα.

Κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας! χωρίς φαμφαρες, με καλές τιμές , τέλειοι μεζέδες

Στο καθημερινό μενού συμπεριλαμβάνονται φρεσκομαγειρεμένα φαγητά που συνοδεύονται με εκλεκτές ποικιλίες κρασιού, ούζου ή τσίπουρου και πρωτότυπο μενού για ουζάκι ή κρασί το βράδυ και μοναδικό μπακαλιάρο σκορδαλιά!!

Ο χώρος είναι ιδιαίτερα προσεγμένος , διακοσμημένος με ιδιαίτερο γούστο που θυμίζει μαγαζί από άλλη εποχή , ενώ ο περιβάλλων χώρος είναι πνιγμένος στα λουλούδια , γεμάτος αρώματα και χρώματα.

Όμορφο περιποιημένο περιβάλλον, γρήγορη εξυπηρέτηση, ποιοτικός καφές. Έρχεσαι στο κέφι και καλή διάθεση μόλις μπεις στον χώρο με ιδιαίτερες καλές εντυπώσεις από το φιλικό εξυπηρετικό και ταχύτατο προσωπικό.

Δεν είναι όμως μόνο το όμορφο, φιλικό περιβάλλον που συνδυάζει παλιό με σύγχρονο και σου βγάζει μια αίσθηση οικειότητας από την πρώτη επίσκεψη, που μας κερδίζει σε αυτό το μαγαζί.

Είναι  τα σπιτικά μεζεδάκια που είναι τόσο γευστικά σα να τα έφτιαξε η μαμά μας, τα πολλά λαχταριστά ορεκτικά και τα ψητά διαλεχτά κρεατικά που σερβίρονται από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ.

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ Π.Κ. ΚΑΙ Κ.Π.Δ. : Οι τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής ∆ικονοµίας µε τον Ν 5090/2024

admin2020

Στις Βρυξέλλες για το 9ο Συνέδριο Δίκαιης Μετάβασης ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος

admin2020

«Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με αντιπροσωπεία της ΑΔΕΔΥ»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies