UncategorizedΔιεθνήΕιδησούλες

Το πρωί τραπεζικός, το βράδυ πόρνη πολυτελείας…

Τα τελευταία έξι χρόνια, η Conchita van der Waal προσέφερε τις υπηρεσίες της για 450 ευρώ την ώρα. Μάλιστα, υποστήριζε στην αγγελία της πως όσο πιο «kinky» ήταν οι πελάτες, τόσο το καλύτερο.

Το πραγματικό της όνομα δεν έχει αποκαλυφθεί. Η «αφέντρα» van der Waal είχε και προσωπικό ιστότοπο, με φωτογραφίες για γερά βίτσια. Σε μία από αυτές φορούσε, μάλιστα, και ένα καπέλο-ρέπλικα των SS.

«Έχω διεθνή καριέρα στα χρηματοοικονομικά. Συναντήσεις, όμορφα κοστούμια, δαντελωτά καλσόν, ζαρτιέρες, γόβες στιλλέτο. Αν το ήξεραν οι συνεργάτες μου πως τα βράδια απολαμβάνω το χόμπυ μου ως πόρνη…».

«High-class, νυμφομανής/πόρνη»

Περιγράφει το αγαπημένο της πράγμα ως το «πρόστυχο σεξ με άγριους άγνωστους και άτακτους άντρες».

Το Ολλανδικό περιοδικό «Quote» αναφέρει πως η Conchita είχε εποπτικό ρόλο στην τράπεζα, και ειδικευόταν στον σαδομαζοχισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα διωχθεί για φοροδιαφυγή, αφού δεν δήλωνε το ΦΠΑ του «χόμπι» της στην εφορία, μιας και η πορνεία στην Ολλανδία είναι νόμιμη.

Σχετικές αναρτήσεις

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μεσσήνης

admin2020

Αυτοψία στο έργο της Ασφαλτόστρωσης Τ.Κ. Φενεού-Φράγμα Λίμνης Δόξα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

admin2020

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies