ΔιεθνήΕιδησούλες

Το ροζ βίντεο του Χουάν Κάρλος και τα 4,6 εκατ. που πλήρωσε για να της κλείσει το στόμα

Διαγωνιζόμενη Μις Κόσμος “πληρώθηκε 4,6 εκατομμύρια λίρες από τρεις από τις μεγαλύτερες εταιρείες της Ισπανίας για να κρατήσει μυστική τη σχέση της με τον βασιλιά Χουάν Κάρλος, συμπεριλαμβανομένου του ροζ βίντεο του ζευγαριού στο κρεβάτι” όπως αποκαλύπτεται απο ημερολόγια ενός πρώην αστυνομικού που διέρρευσαν.

Ο λόγος για την Respol, τη Santander και την Telefonica που πλήρωσαν από 1,8 εκατομμύρια λίρες έκαστη προς την υπηρεσία ασφαλείας της χώρας, η οποία στη συνέχεια μετέφερε τα χρήματα στο μοντέλο και διαγωνιζόμενη για Μις Κόσμος Μπάρμπαρα Ρέι για να καλύψουν την απιστία του Χουάν Κάρλος.

ι αποκαλύψεις που “καίνε” το παλάτι της Ισπανίας και φέρνουν σε πολύ δύσκολη θέση για ακόμα μια φορά την πολλάκις απατημένη βασίλισσα Σοφία, αναφέρουν ότι ο ίδιος πρωθυπουργός της χώρας από το 1996 έως το 2006, Χοσέ Μαρία Αζνάρ, συναντήθηκε επικεφαλής των εταιρειών και τους ζήτησε να μεταβιβάσουν τα κεφάλαια στην ερωμένη του Βασιλιά.

Η διαρροή αποκαλύφθηκε από τον πρώην επικεφαλής της υπηρεσίας ασφαλείας της Ισπανίας, ο οποίος ισχυρίζεται στα απομνημονεύματά του ότι η Ρέι είχε βιντεοκασέτες με την ίδια και τον βασιλιά Κάρλος και είχε λάβει μεγάλα χρηματικά ποσά για να μην τις δημοσιεύσει.

KING JUAN CARLOS

Η Μπάρμπαρα Ρέι από την πλευρά της αρνείται ότι πήρε χρήματα από τον Χουάν Κάρλος ή από οποιονδήποτε στον κύκλο του και μέχρι αυτή τη στιγμή, καμία από τις εταιρείες που αναφέρονται στο ημερολόγιο δεν κάνει κάποιο σχόλιο.

Ο Χουάν Κάρλος, ο οποίος παραιτήθηκε από τον θρόνο το 2014 και ζει αυτοεξόριστος στο Άμπου Ντάμπι ενώ αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για διαφθορά στη χώρα του, έχει αρνηθεί στο παρελθόν οποιαδήποτε παράνομη δράση και δήλωσε ότι είναι έτοιμος να μιλήσει με τους εισαγγελείς.

Οι ροζ βιντεοκασέτες του βασιλιά Χουάν Κάρλος

Το σκάνδαλο για το παλάτι θα ήταν τεράστιο, αφού η ερωμένη του βασιλιά είχε βιντεοκασέτες που έδειχναν τις σεξουαλικές πράξεις τους. Λέγεται ότι η Ρέι είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στο σπίτι της και είχε καταγράψει τις σεξουαλικές πράξεις με τον βασιλιά.

Δεν είναι σαφές πώς γνώρισε τον Χουάν Κάρλος – ο οποίος είχε πολλές ερωμένες- ή πότε ακριβώς έλαβε χώρα η υποτιθέμενη σχέση τους, αν και πιστεύεται ότι συνέβη μεταξύ του τέλους της δεκαετίας του 1980 και των αρχών έως τα μέσα της δεκαετίας του 1990.

Η ίδια ποτέ δεν παραδέχτηκε πως ο Χουάν Κάρλος ήταν εραστής της, αλλά είχε ομολογήσει πως είχε σχέση με μια “ανώτερη προσωπικότητα του κράτους”.

Το 1997 μετά απο διάρρηξη το σπίτι της η ίδια ισχυρίστηκε ότι κλάπηκαν έγγραφα και αρνητικά από φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκασέτες, τα οποία θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο “σημαντικούς ανθρώπους”.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα El Periodico υπάρχουν αποδείξεις από τον Σεπτέμβριο του 2015, ότι η Ρέι είχε εκβιάσει τον Χουάν Κάρλος, και ο ίδιος ενέδωσε στον εκβιασμό της.

Για να καλύψουν το θέμα της δωροδωκίας, έκαναν τις πληρωμές από ‘εξωτερικούς δωρητές’ και όχι απευθείας από δημόσιο χρήμα”.

Όπως αποκαλύπτεται, η Ρέι είχε προνομιακή μεταχείριση για συμβόλαια σε τηλεοπτικές εκπομπές της Βαλένθια, καθώς και άλλη δημοσιότητα σε αντάλλαγμα με τη σιωπή της.

Juan CarlosΜπάρμπαρα Ρέι

Η Μπάρμπαρα Ρέι, η οποία είναι τώρα 71 ετών, ήταν μοντέλο που κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο διαγωνισμό ομορφιάς Μις Ισπανία το 1970 και πήρε μέρος και στο διαγωνισμό Μις Κόσμος. Ωστόσο, έγινε διάσημη στη χώρα της τέσσερα χρόνια αργότερα, όταν συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά Palmarés που την καθιέρωσε ως σύμβολο του σεξ

Συνέχισε να παίζει στο θέατρο, εργάστηκε στην τηλεόραση και αργότερα πρωταγωνίστησε σε ερωτικές ταινίες.

Το 1980 παντρεύτηκε έναν δαμαστή λιονταριών τσίρκου, τον Άνγκελ Κρίστο, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά. Το ζευγάρι χώρισε το 1998.

barbara rey

Του χορηγούσαν ενέσεις για να μετριάσουν τις ορμές του

Πριν από λίγο καιρό, είχαν προκαλέσει σάλο οι ισχυρισμοί του πρώην επικεφαλής της ισπανικής αστυνομίας, ότι στον εξόριστο βασιλιά Χουάν Κάρλος της Ισπανίας χορηγούνταν ειδικές ενέσεις με θηλυκές ορμόνες, λόγω των αυξημένων σεξουαλικών ορμών του.

Ο υπό δίωξη για εκβιασμό και διαφθορά Χοσέ Μανουέλ Βιλαρέχο κατέθεσε ενώπιον κοινοβουλευτικής επιτροπής ότι οι σεξουαλικές ορμές του Χουάν Κάρλος είχαν χαρακτηριστεί “επικίνδυνες για τη χώρα”, και γι’ αυτό οι μυστικές υπηρεσίες τού χορήγησαν ειδικές ενέσεις με θηλυκές ορμόνες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των “Times”, οι ισχυρισμοί του Βιλαρέχο δεν έπεισαν τους βουλευτές οι οποίοι έκαναν λόγο για “σενάριο από ταινία του Τζέιμς Μποντ”. Ο Βιλαρέχο επικαλέστηκε την πρώην ερωμένη του Χουάν Κάρλος, Κορίνα Σάιν-Βίτγκενσταϊν, η οποία διατηρούσε ερωτική σχέση με τον πρώην μονάρχη από το 2004 έως το 2009. Σύμφωνα με τον ίδιο, το 2016 του εκμυστηρεύθηκε ότι μέλη της συνοδείας του βασιλιά της Ισπανίας του έκαναν τις ενέσεις με θηλυκές ορμόνες “για να του αφαιρέσουν ορμές”.

Όπως υποστήριξε, η Σάιν-Βίτγκενσταϊν τού είπε ότι “ο Χουάν Κάρλος δεν μπορούσε πια να πάει με γυναίκα” και πως πέραν των ενέσεων, “του έδιναν πολλά υπνωτικά χάπια, από το 2011 και μετά”.

“Δεν είχε όμως κάποιο αποδεικτικό στοιχείο”, σύμφωνα με τον Βιλαρέχο.

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Αλλαγές στο νοσοκομείο της κορίνθου: Προαλείφεται για πρόεδρος ο Βασίλης Νανόπουλος…;

tiresias tiresias

Πόλος τουριστικής ανάπτυξης η διώρυγα της Κορίνθου

tiresias tiresias

Ας δούμε το Ξυλόκαστρο πριν από 55 χρόνια…

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies