Αχαΐας

Τραγωδία με πτώση γέφυρας στην Πάτρα – Τουλάχιστον 2 νεκροί – Εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια

Συναγερμός στην Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ μετά από κατάρρευση γέφυρας στην Πάτρα. Αναφορές για εγκλωβισμένους και τραυματίες.
news24723 Ιουλίου 2023 13:16
Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που μεταδίδονται από πτώση τμήματος γέφυρας στην Πάτρα, στην Περιμετρική Οδό, το μεσημέρι της Κυριακής (23/7).

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, από την κατάρρευση τραυματίστηκαν τουλάχιστον πέντε εργαζόμενοι που εκτελούσαν εργασίες κάτω από τη γέφυρα έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία.

ADVERTISING
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, κάτω από την τεράστια πλάκα της γέφυρας που βρίσκεται στην είσοδο της πόλης υπάρχουν εγκλωβισμένοι με τις αρχές να εκφράζουν φόβους για θύματα.

Ένας πολύ σοβαρά τραυματίας μεταφέρεται στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου και άλλοι στον Άγιο Ανδρέα.

Ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ έδωσε εντολή να μπει στην εφημερία, πλην του “Αγίου Ανδρέα” και το νοσοκομείο του Ρίου, για τη μεταφορά των τραυματιών. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, η Περιμετρική Οδός Πατρών με ρεύμα προς Αθήνα θα κλείσει στο 206ο χιλιόμετρο λόγω της κατάρρευσης.

Πάτρα: Κατέρρευσε τμήμα γέφυρας – Τραυματίες και εγκλωβισμένοι
THEBEST.GR
Στο σημείο βρίσκονται πυροσβεστικές δυνάμεις και δυνάμεις του ΕΚΑΒ, καθώς επίσης και συγγενείς των εργαζομένων που τους αναζητούν.

Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση απεγκλωβισμού, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, υπάρχουν αναφορές και για εγκλωβισμένους και τραυματίες, τις οποίες αναμένεται να επιβεβαιώσουν.

Πρόκειται για δίδυμη γέφυρα που παρουσίαζε προβλήματα στατικής επάρκειας και γίνονταν εργασίες εδώ και δύο χρόνια. Τα έργα αποκατάστασης ξεκίνησαν το 2021 με κόστος 6.517.287,49 ευρώ για την επισκευή δύο γεφυρών επί της Περιμετρικής (Β601 και Κ635).

Οι γέφυρες, μήκους 167 μέτρων και 169 μέτρων αντίστοιχα σε κάθε κλάδο κυκλοφορίας, βρίσκονται στην αρχή της Παράκαμψης των Πατρών.

Σχετικές αναρτήσεις

Η Μεγάλη Έκθεση EURO AGRO EXPO 2024 στην Αμαλιάδα 24, 25 και 26 Μαΐου 2024

admin2020

Η σημασία της αναβιωσης του σιδηροδρόμου στην Πελοπόννησο

tiresias tiresias

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΟΝ «ΝΕΟΛΟΓΟ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ» Πάλη για να δυναμώσει το ρεύμα αμφισβήτησης, για να ανοίξει ένας ριζικά διαφορετικός δρόμος προς όφελος του λαού

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies