Διεθνή

Τραμπ: Λυπάμαι που ο Τζόνσον οδηγήθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας

«Είναι δυνατός, αποφασιστικός, δεν τα παρατάει, δεν παραδίδεται»

Τη λύπη του στο άκουσμα της είδησης πως ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, οδηγήθηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας, μετά την επιδείνωση των συμπτωμάτων που του προκάλεσε ο κορονοϊός, εξέφρασε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

«Θέλω να στείλω τις καλύτερες ευχές μου σε έναν πολύ καλό μου φίλο, έναν φίλο του έθνους μας, τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον. Λυπηθήκαμε πολύ στο άκουσμα της είδησης ότι μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας το απόγευμα», δήλωσε ο Τραμπ στη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων στο Λευκό Οίκο.

«Όλοι οι Αμερικάνοι προσεύχονται για την ανάρρωσή του. Είναι ένας πραγματικά καλός φίλος. Είναι πραγματικά κάτι πολύ ιδιαίτερο -δυνατός, αποφασιστικός, δεν τα παρατάει, δεν παραδίδεται», συμπλήρωσε ο Αμερικανός πρόεδρος, σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σχετικές αναρτήσεις

Τεστ DNA ανιχνεύει 18 καρκίνους σε πρώιμο στάδιο

tiresias tiresias

Βόρεια Κορέα: Έτοιμη να δεχτεί τους πρώτους τουρίστες από το 2020

tiresias tiresias

Αρνείται τις κατηγορίες για γενοκτονία το Ισραήλ παρά τα αναμφισβήτητα στοιχεία

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies