gossipMedia

Τάκης Ζαχαράτος: Η Άντζελα Δημητρίου είχε θυμώσει πολύ μαζί μου

Όσα αποκάλυψε στο «Ενώπιος Ενωπίω» για την επεισοδιακή πρώτη τους συνάντηση

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο Τάκης Ζαχαράτος. Ο γνωστός μίμος μίλησε και για πολλά πρόσωπα της ελληνικής showbiz, τα οποία έχει μιμηθεί, μεταξύ αυτών και την Άντζελα Δημητρίου.

Και αποκάλυψε πως είχαν μία επεισοδιακή πρώτη συνάντηση, αφού η γνωστή τραγουδίστρια είχε θυμώσει πολύ μαζί του.

«Η Άντζελα είχε θυμώσει πολύ. Ναι, τα βρήκαμε, τώρα μιλάμε. Είναι επεισοδιακή η πρώτη συνάντηση με την Άντζελα. Δεν ήμουν πολύ γνωστός τότε. Ήταν καρναβάλι στην Πάτρα και μου είχε πει μια φίλη μου να πάω να εμφανιστώ σε ένα κέντρο, που ήταν ο χορός των ανθοπωλών, ως Άντζελα. Στο κέντρο τότε τραγουδούσε η Άντζελα. Μου είπε ότι θα είναι πάρτι μασκέ. Και φτάνω και δεν ήταν πάρτι μασκέ. Κι εγώ ήμουν με το μίνι και όλο το πόδι έξω. Κάθισα σε ένα τραπέζι και είχα καταντραπεί», δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Και μου είπαν ότι θέλει να με δει η Άντζελα. Τότε μεσουρανούσε με το “Εσύ τι λες”, έχει σκάσει το σουξέ, γίνεται χαμός σε όλη την Ελλάδα. Μπαίνω μέσα και μου λέει “έχεις λίγο χοντρά μπούτια, να αδυνατίσεις. Μην αργήσεις αν είναι να βγεις, γιατί πρέπει να βγω”. Βγήκα κι έγινε χαμός. Η ίδια δεν περίμενε να συμβεί αυτό. Βλέπω την Άντζελα από πάνω, έξαλλη… Οπότε, θεωρώντας ότι έχουν καταλάβει ότι είναι ένας άντρας που κάνει την Άντζελα, λέω τώρα θα σας κάνω τον Στέλιο Καζαντζίδη. Και βλέπουν την… Άντζελα Δημητρίου να κάνει τον Στέλιο Καζαντζίδη. Τρελάθηκε ο κόσμος. Αυτή ήταν η πρώτη συνάντηση».

Για να ολοκληρώσει με τρυφερά λόγια για εκείνη: «Έχουμε περάσει διάφορα με την Άντζελα, αλλά την αγαπώ γιατί είναι μια ηρωίδα που το έχει σκάσει από ένα βιβλίο και συνεχώς γράφει κεφάλαια υπέροχα που μου δίνει τέτοια έμπνευση».

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο από το 29.45 λεπτό.

Σχετικές αναρτήσεις

Βασίλης Καρράς ο «άρχοντα της πίστας» στην Δυτική Παράλια

admin2020

Πέθανε ο Βασίλης Καρράς: Μία καριέρα γεμάτη πίκρα, πόνο, στεναχώρια αλλά και χαρές – Η ζωή του «άρχοντα της πίστας»

admin2020

VIKTOR&ROLF HAUTE COUTURE ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ/ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2023 ‘EMBODIMENT’

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies