ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΧΑΝΙΩΝ Καταγγέλλουν την εισβολή κι επίθεση ΝΑΤΟικών σε 14χρονη μαθήτρια μέσα σε δωμάτιο ξενοδοχείου

οι φοιτητικοί σύλλογοι Ενιαίου ΠΚ, ΜΗΧΟΠ, ΗΜΜΥ, ΑΡΧΜΗΧ, ΕΛΜΕΠΑ, Εστίας ΠΚ της πόλης των Χανίων με ανακοίνωσή τους καταγγέλλουν:

«Το παραπάνω είναι ένα ακόμα περιστατικό που προστίθεται στα δεκάδες περιστατικά που έχουν ζήσει τα Χανιά με ευθύνη διαχρονικά όλων των κυβερνήσεων. Αυτή είναι η “προστασία” που οι ΝΑΤΟiκοί φονιάδες εξασφαλίζουν στον τόπο μας. Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση της ΝΔ που μαζί με όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις έχουν μετατρέψει την πόλη μας τόσο σε ορμητήριο των φονιάδων των λαών, όσο και σε μαγνήτη κινδύνων. Αυτή είναι η “αναβάθμιση” του στρατιωτικού τουρισμού που θέλουν για τα Χανιά!», σημειώνουν.

«Καλούμε τον χανιώτικο λαό, τους εργαζόμενους, τη νεολαία σε ξεσηκωμό! Δεν θα ανεχτούμε να βλέπουμε τον τόπο μας να μετατρέπεται σε ορμητήριο των φονιάδων των λαών ούτε σε σύγχρονη Τρούμπα. Έξω οι ΝΑΤΟικοί φονιάδες των λαών από τα Χανιά! Τα Χανιά δεν είναι ούτε θα γίνουν τσιφλίκι του 6ου στόλου των ΗΠΑ!», προσθέτουν.

Απαιτούν:

Να κλείσει τώρα η βάση της Σούδας και όλες οι στρατιωτικές βάσεις του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ στη χώρα μας που αξιοποιούνται ως ορμητήρια πολέμου.

Να δικαστούν και να τιμωρηθούν οι ΝΑΤΟικοί που ευθύνονται για την εισβολή και την τρομοκράτηση της 14χρονης μαθήτριας».

Σχετικές αναρτήσεις

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Πάνω από -1.190- αναβολικά δισκία και -180- φιαλίδια αναβολικών ουσιών κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies