Μεσσηνίας

Χριστουγεννιάτικες ευχές του βουλευτή Μεσσηνίας, Μίλτου Χρυσομάλλη

Τις άγιες αυτές ημέρες ο συνάνθρωπος μας που βρίσκεται σε ανάγκη, που χρειάζεται την αγάπη και την φροντίδα μας, πρέπει να αποτελεί το επίκεντρο της προσοχής και της σκέψης μας. Η αγάπη, η αλληλεγγύη, η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο που εκπέμπει η Γέννηση του Θεανθρώπου, αποτελούν την πεμπτουσία της μεγάλης εορτής της Ορθοδοξίας μας και θα παραμένουν πάντα επίκαιρα.
Σε μια περίοδο εντάσεων, κρίσεων και πολέμων όπως αυτή που ζούμε, το πανανθρώπινο μήνυμα της Γέννησης μιλά στις καρδιές μας και μας καλεί να αγωνιστούμε για έναν κόσμο με περισσότερη ειρήνη, δικαιοσύνη και αγάπη για τον πλησίον μας, μας καλεί να κάνουμε πράξη το μήνυμα της Γέννησης μέσα από την αλληλεγγύη και την προσφορά στους συνανθρώπους μας.
Με την χαρμόσυνη είδηση «Ετέχθη υμίν σήμερον Σωτήρ», που απηύθυνε ο Άγγελος προς τους ποιμένες της Βηθλεέμ το βράδυ της Γεννήσεως, να γεμίζει τις καρδιές μας, εύχομαι ολόψυχα σε κάθε Μεσσήνια και Μεσσήνιο συμπατριώτη μου Καλά Χριστούγεννα, πάνω απ’ όλα με υγεία, αγάπη, προκοπή και κάθε καλό!
Χρόνια Πολλά σε όλους!
Μίλτος Χρυσομάλλης
Βουλευτής Μεσσηνίας

Σχετικές αναρτήσεις

LIVE: Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στην Αριστομένη.

admin2020

Ο Εσπερινός της Αγάπης στην Καλαμάτα

admin2020

LIVE: Μεσσήνη: Η Ανάσταση του Χριστού στον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies