Μεσσηνίας

” Χρυσό Βραβείο Αυθεντική Γεύση” κέρδισε η Τυροκομική Μεσσήνης – Αφοί Γ Πετρόπουλοι ΑΒΕΕΤ

Τυροκομική Μεσσήνης – Αφοί Γ Πετρόπουλοι ΑΒΕΕΤ
Μεγάλη διάκριση για την Τυροκομική Μεσσήνης – Αφοί Γ Πετρόπουλοι ΑΒΕΕΤ και τα προϊόντα της, που ανεβάζει την Μεσσηνία και τα προϊόντα της ψηλά στην Παγκόσμια γαστρονομία.

Η Τυροκομική Μεσσήνης – Αφοί Γ Πετρόπουλοι ΑΒΕΕΤ και τα προϊόντα της κέρδισαν και πιστοποιήθηκαν με το ” Χρυσό Βραβείο Αυθεντική Γεύση της Ελλάδος 2020 και 2021 ” “AUTHENTIC TASTE OF GREECE 2020 -2021 – GOLD AWARD” που την καθιερώνουν ως πρέσβειρα της αυθεντικής Ελληνικής γεύσης παγκοσμίως.

Η πιστοποίηση έγινε από τον οργανισμό Greek Taste Beyond Borders® GTBB που κυριαρχεί στην προώθηση της ελληνικής γεύσης και γαστρονομίας σε όλο τον κόσμο, χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους branding και την πιο αποτελεσματική επιχειρηματική πλατφόρμα δικτύωσης για την 🇬🇷Ελλάδα και την παγκόσμια εκπροσώπησή της. Τα διάσημα βραβεία που αναφέρονται ως «top honors» από την GTBB διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο και απονέμονται αποκλειστικά σε κορυφαίες ελληνικές μάρκες για τα άριστα ποιοτικά τους πρότυπα και τη συμμόρφωσή τους με τις βασικές αξίες.

Η διαδικασία πιστοποίησης υλοποιήθηκε με το Πρωτότυπο GTBB, το οποίο υιοθετεί μια πολιτική συγκεκριμένου πρωτοκόλλου και μια εκσυγχρονισμένη μέθοδο αξιολόγησης, που πραγματοποιήθηκε από την επιτροπή εμπειρογνωμόνων GTBB σχετικά με τα πρότυπα ποιότητας και γεύσης υψηλής αξίας.

Η Τυροκομική Μεσσήνης – Αφοί Γ Πετρόπουλοι ΑΒΕΕΤ θα συμμετάσχει στο ετήσιο παγκόσμιο συνέδριο του Greek Taste Beyond Borders® GTBB – AMBASSADORS OF TASTE® GLOBAL CONFERENCE στην Αθήνα, μεταξύ άλλων πιστοποιημένων εμπορικών σημάτων από τον οργανισμό GTBB. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 19 Οκτωβρίου 2020 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (SNFCC) υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ε.Ο.Τ. και της Πόλης των Αθηνών.

Είναι προφανές, ότι δεν είναι τυχαίο το γεγονός, τα τυροκομικά μας προϊόντα να βραβεύονται σε κάθε συμμετοχή τους σε διαγωνισμούς ποιότητας και γεύσης.
Καθώς σε σύνολο 13 διαγωνισμών έχουν αποσπάσει συνολικά 33 βραβεία.
(2 Superior Taste Award, 10 Χρυσά , 12 Ασημένια , 9 Χάλκινα ).

Αυτό οφείλεται ασφαλώς στον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής που εφαρμόζουμε, απαρεγκλίτως από το 1950 μέχρι σήμερα και φυσικά στην ποιότητα του γάλακτος και των σύγχρονων εγκαταστάσεων.

Σχετικές αναρτήσεις

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Περιβάλλοντος

admin2020

Νομαρχιακή Συνέλευση ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής

admin2020

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies