Κοινωνικά

ΠΆΜΕ: Κινητοποίηση στην Do Value για την προστασία της πρώτης κατοικίας

Σε νέα κινητοποίηση  σήμερα Πέμπτη 29 Δεκέμβρη στις 10.30 π.μ., έγινε έξω από την εταιρεία διαχείρισης «κόκκινων» δανείων «do Value» από το ΠΑΜΕ.

 

Στην συγκέντρωση συμμετείχαν σωματεία και γειτονιές της Αθήνας για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους σε όσους βρίσκονται μπροστά στον κίνδυνο να χάσουν τα σπίτια τους. Η παρέμβαση αφορά ανθρώπους «που βρίσκονται εκτεθειμένοι σε παράλογες απαιτήσεις των διαχειριστών κόκκινων δανείων που τους ζητούν υπέρογκα ποσά για να ανασταλεί ο πλειστηριασμός ή να ξαναρυθμίσουν δάνεια που έχασαν δύο ή τρεις δόσεις».

 

Το ΠΑΜΕ επισημαίνει πως «η καλύτερη πράξη αλληλεγγύης αυτές τις μέρες είναι να σταθούμε δίπλα και σε αυτούς τους χιλιάδες που αγωνιούν για την εστία τους, που με τις πολιτικές που εφαρμόζονται θα γίνουν εκατοντάδες χιλιάδες. Η οριστική λύση για την προστασία της πρώτης κατοικίας μπορεί να δοθεί πολιτικά, με νόμο που θα την προστατεύει οριζόντια. Η κυβέρνηση της ΝΔ όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ζωτικό στοιχείο της οικονομίας την διενέργεια πλειστηριασμών. Μέχρι ο λαός να επιβάλλει το δίκιο του, θα μας βρίσκουν μπροστά τους σε κάθε αδικία».

Σχετικές αναρτήσεις

Υπόθεση μαστροπείας ανηλίκων: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών στον Κολωνό

tiresias tiresias

Πώς λειτουργούν οι σπείρες που αδειάζουν λογαριασμούς

tiresias tiresias

Κυρ. Μητσοτάκης: Δεν θα ανεχτώ τον πληθωρισμό της απληστίας

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies