ΑρκαδίαςΕιδησούλεςΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Τρίπολη: «Στείλε όταν φτάσεις δεν έφτασε ποτέ.. εκδίκηση θα πάρουμε για σένανε μικρέ!»

Πανό των φοιτητικών συλλόγων Νοσηλευτικής και Πληροφορικής Τρίπολης με σύνθημα: Στείλε όταν φτάσεις δεν έφτασε ποτέ..εκδίκηση θα πάρουμε για σένανε μικρέ! αναρτήθηκε στον αγώνα ποδοσφαίρου του Αστέρα Τρίπολης και του Ατρομήτου από φοιτητές των τμημάτων.

 

Αυτή η κίνηση αγκαλιάστηκε από τους φιλάθλους και των δυο ομάδων. Το πανό απεύθυνε κάλεσμα στους φοιτητές και στους μαθητές της πόλης για την συγκέντρωση της Δευτέρας 6/3 στις 13:30 στην πλατεία Πέτρινου για το έγκλημα των Τεμπών.

«Τα δάκρυα μας θα γίνουν κύματα οργής που θα σας πνίξουν – Κουράγιο στις οικογένειες των θυμάτων» έγραφε το πανό που αναρτήθηκε στον αγώνα ποδοσφαίρου Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος από τους οπαδούς του Αστέρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο | Δημήτρης Πτωχός: «Προτεραιότητά μας η ενίσχυση του τουρισμού»

admin2020

Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός: «Τα αγροτικά ζητήματα αφορούν ολόκληρη την ελληνική κοινωνία»

admin2020

Εορτασμός της Ημέρας της Ευρώπης | Δημήτρης Πτωχός προς μαθητές: «Είμαστε δίπλα σας για να αναζητήσετε όσα μπορείτε να κάνετε εδώ, στην Πελοπόννησο, στην Ευρώπη»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies