Μεσσηνίας

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΙΧΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ.

Με την ευκαιρία της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων εύχομαι ολόψυχα στην κάθε μία μαθήτρια και τον κάθε έναν μαθητή, να πετύχουν τους στόχους τους.
Η συμμετοχή σας στις πανελλαδικές εξετάσεις είναι αναμφίβολα σημαντική και θα επηρεάσει τη μελλοντική σας σταδιοδρομία.
Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν θα την καθορίσει και για τον λόγο αυτό χρειάζεται να προσπαθήσετε με ψυχραιμία και δίχως άγχος. Η επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις είναι μεν σημαντική, ωστόσο δεν αποτελεί μονόδρομο και θα υπάρξουν ακόμη πολλές ευκαιρίες στη ζωή σας που θα έχετε τη δυνατότητα να πετύχετε τους στόχους σας και να εκπληρώσετε τα όνειρά σας.
Σας εύχομαι καλή δύναμη, όπως και στους γονείς σας που μέσα σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία, στηρίζουν τις προσπάθειές σας, αλλά και στους εκπαιδευτικούς που είναι αρωγοί και καθοδηγητές σας σε κάθε βήμα.
Η σκέψη κι οι ευχές όλων μας σας συνοδεύουν.
Καλή επιτυχία!

Σχετικές αναρτήσεις

LIVE: Λαμπρός Εορτασμός και Εθνική Συγκίνηση στην Ανδρούσα Μεσσηνίας για τον Άγιο Αθανάσιο τον Νέο

admin2020

Γιάννης Ανδριανός: Υπεγράφη η κοινή απόφαση για τους δικαιούχους των Οργανώσεων Ελαιουργικών Φορέων (ΟΕΦ)

admin2020

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ — LIVING LAB

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies