Αρκαδίας

Επιστημονική Συνάντηση Νοσηλευτών στην Τρίπολη | Χρ. Λαμπρόπουλος: «Αξιέπαινο εγχείρημα που αναδεικνύει την ανάγκη για συλλογικότητα και συνέργειες στον τομέα της υγείας»

Παρουσία του Αναπληρωτή Αντιπεριφερειάρχη Χρήστου Λαμπρόπουλου, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 17 Ιουνίου, η έναρξη της 1ης Παμπελοποννησιακής Επιστημονικής Συνάντησης Νοσηλευτών, στην Τρίπολη.

«Η συνεργασία του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών, του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδος, καθώς και των Νοσοκομείων της Περιφέρειας Πελοποννήσου και Πατρών, αποτελεί ένα αξιέπαινο εγχείρημα που αναδεικνύει την ανάγκη για συλλογικότητα και συνέργειες στον τομέα της υγείας», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη.

Επίσης, στάθηκε στην αυτοθυσία των νοσηλευτών όταν κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν δύσκολες καταστάσεις και τόνισε πως η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα συνεχίσει να στηρίζει τέτοιου είδους δράσεις. «Η εξωστρέφεια και των νοσηλευτών και των πανεπιστημίων θα συμβάλλει ώστε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί πως τις εργασίες του συνεδρίου άνοιξε ο Υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους.

Σχετικές αναρτήσεις

Στρατηγική επιτάχυνσης έργων από την Περιφέρεια Πελοποννήσου-Έγκριση απαλλοτριώσεων για Παρακάμψεις Άστρους και Χαροκοπιού

admin2020

Δημήτρης Πτωχός: «Το νέο κεφάλαιο του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις γράφεται στην Πελοπόννησο»

admin2020

Οριστικός ανάδοχος για την προμήθεια υδατοδεξαμενών πυροπροστασίας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies