Λακωνίας

Κρούσματα covid-19 σε εργάτες γης στη Λακωνία, συνάντηση του περιφερειάρχη Π. Νίκα με τους Ιατρικούς Συλλόγους για το θέμα της πανδημίας

Κρούσματα covid-19 σε αλλοδαπούς εργάτες γης στην Λακωνία διαπιστώθηκαν στους καθημερινούς ελέγχους που διενεργεί η αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Εξ άλλου, σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει, ήδη γίνεται προεργασία προκειμένου και το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Κορίνθου να λειτουργήσει ως νοσοκομείο covid-19.

“Σε μια τέτοια περίπτωση, το εν λόγω νοσηλευτικό ίδρυμα θα υποστηριχθεί όπως επιβάλλεται από την Περιφέρεια η οποία σε κάθε περίπτωση θα ενισχύσει και τα υπόλοιπα δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα στην περιοχή της” σημείωσε από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ

Στο μεταξύ, ο περιφερειάρχης είχε το μεσημέρι σήμερα, Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, στην Τρίπολη, συνάντηση με τους προέδρους των Ιατρικών Συλλόγων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στη συνάντηση εκφράστηκε εκ μέρους των συλλόγων η ανάγκη να ενισχυθούν τα δημόσια νοσοκομεία της Περιφέρειας με προσωπικό και εξοπλισμό, ενώ αναγνωρίστηκε η προσπάθεια της περιφερειακής αρχής προς αυτή την κατεύθυνση.

Σχετικές αναρτήσεις

Συμβάσεις για σημαντικά έργα προϋπολογισμού 463.000,00 ευρώ στην Π.Ε. Λακωνίας

admin2020

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Σπάρτης Μιχάλη Βακαλόπουλο

admin2020

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies