Μεσσηνίας

“Η Κρήτη Συναντά τη Μεσσηνία – Γλέντι Χωρίς Τέλος!”

Το Σάββατο 23 Αυγούστου, η Στέρνα Μεσσηνίας θα σείεται από το πιο εκρηκτικό γλέντι του καλοκαιριού! Στην Ταβέρνα – Ψησταριά Κατσικαρίδης, ο Αντώνης Χαβαδάκης και το αχτύπητο επιτελείο του φέρνουν την Κρήτη, τα νησιά και το λαϊκό τραγούδι σε μια νύχτα που θα γράψει ιστορία. Μαντινάδες, χοροί, λύρες και λαούτα θα ενώσουν καρδιές και παρέες κάτω από τον έναστρο ουρανό της Μεσσηνίας.

Γουρνοπούλα καλοψημένη, μπύρα παγωμένη και ποτά χωρίς φειδώ θα συνοδεύσουν το μουσικό ταξίδι, ενώ η φιλοξενία της ταβέρνας θα σας κάνει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Ελάτε πεινασμένοι για φαγητό, αλλά κυρίως για κέφι – γιατί αυτό το βράδυ δεν θα έχει τέλος!

Μην το χάσετε! Το γλέντι αυτό δεν είναι απλώς μια εκδήλωση – είναι μια εμπειρία, μια γιορτή της ελληνικής ψυχής. Φέρτε την παρέα σας, το χαμόγελό σας και ετοιμαστείτε να ζήσετε μια βραδιά που θα συζητιέται για καιρό. Η Στέρνα σας περιμένει… με τις λύρες κουρδισμένες και τις καρδιές ανοιχτές!

Σχετικές αναρτήσεις

«Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ»

admin2020

«Εορτασμός της επετείου της ιστορικής μάχης της Βέργας»

admin2020

«Αντιπλημμυρικές εργασίας στην περιοχή της Τριφυλίας»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies