EidisoulestvΜεσσηνίας

“Η μαγεία του χαρταετού: Μια γιορτή στον ουρανό” στον ουρανό της Μπούκας

Ιδανικές συνθήκες για πέταγμα χαρταετού:

Σήμερα αποτέλεσε την απόλυτη ευκαιρία για τους λάτρεις του χαρταετού. Ο δυνατός νοτιάς σε συνδυασμό με τη μεγάλη θερμοκρασία δημιούργησαν τις ιδανικές συνθήκες για να πετάξουν τους χαρταετούς τους ψηλά στον ουρανό. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το θέαμα με τους χαρταετούς να χορεύουν στον ουρανό, ενώ το αεράκι ενισχύε το πέταγμά τους.

Στην πλαγιά του λόφου και κατά μήκος της παραλίας, πολλοί συγκεντρώθηκαν για να πετάξουν τους χαρταετούς τους και να απολαύσουν τη φύση. Οι οικογένειες και οι φίλοι έκαναν πικ-νικ, διασκεδάζοντας με νόστιμα φαγητά και ποτά. Οι παιδικές φωνές και τα γέλια ακούγονταν παντού, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα χαράς και εορτασμού.

Οι χαρταετοί που κυριάρχησαν στον ουρανό ήταν αμέτρητοι. Μετρήσαμε τουλάχιστον 100 χαρταετούς να πετούν ταυτόχρονα, γεμίζοντας τον ουρανό με χρώματα και σχήματα. Παράλληλα, περίπου 700 εκδρομείς συμμετείχαν στην όμορφη αυτή εκδήλωση, ακολουθώντας τη σύντομη διαδρομή προς τη θάλασσα για να απολαύσουν τη μαγεία της ημέρας.

Καλή Τεσσαρακοστή σε όλους και χρόνια πολλά! Ας συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε τις μικρές χαρές της ζωής και να μοιραζόμαστε στιγμές ευτυχίας με τους αγαπημένους μας.

Σχετικές αναρτήσεις

Πρόταση για Εφημέρευση του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας

admin2020

ΜΕΛΕΤΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑ – ΔΙΑΤΡΟΦΗ

admin2020

Δημήτρης Πτωχός: «Κάθε υπηρεσία ψηφιακή, κάθε πολίτης στο επίκεντρο»-Το ψηφιακό άλμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην εκδήλωση του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και της ΕΝΠΕ στο Ναύπλιο

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies