Αχαΐας

Η Μεγάλη Έκθεση EURO AGRO EXPO 2024 στην Αμαλιάδα 24, 25 και 26 Μαΐου 2024

Τα πάντα για τον Αγρότη

Η μεγάλη έκθεση EURO AGRO EXPO 2024 διοργανώνεται φέτος στις 24, 25 & 26 Μαΐου 2024 στο Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας, στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας.
Ένα κομβικό σημείο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπου βρίσκεται ο δεύτερος μεγαλύτερος κάμπος της Ελλάδας και καλύπτεται κατά τη μεγαλύτερή του έκταση από ελαιώνες και εντατικές αγροτικές καλλιέργειες.

Η έκθεση αφορά τη Γεωργία, την Κτηνοτροφία, την Ελαιοκομία και τον Εξοπλισμό, όπου κορυφαίες εταιρείες του αγροτικού κλάδου θα προβάλλουν τα προϊόντα και τις καινοτομίες τους.
Ένα κορυφαίο γεγονός στην παρουσίαση σύγχρονων τεχνικών, νέας τεχνολογίας, γεωργικών μηχανήματων και εργαλείων, εξοπλισμό, εφόδια και γενικότερα προϊόντα και υπηρεσίες από όλο το φάσμα της αγροτικής επιχειρηματικότητας.

Η EURO AGRO EXPO 2024 θα σας προσφέρει μια απαράμιλλη ευκαιρία να συμβαδίσετε με το κύμα των νέων τεχνολογιών στον Αγροτικό Τομέα, την γεωργομηχανοποίηση και τις καινοτόμες ιδέες στον κλάδο των γεωργικών επιχειρήσεων.
Ο εκθεσιακός χώρος καλύπτει 5.000 τ.μ., διαθέτει άνετο parking και λειτουργικές δομές σε πλήρη έκταση.

Παράλληλα, στην EURO AGRO EXPO 2024, θα λάβει χώρα ένα εξαιρετικά επιτυχημένο συνοδευτικό πρόγραμμα με Συνέδρια, Σεμινάρια, Στρογγυλά Τραπέζια και συζητήσεις για τα πιο επίκαιρα και εξειδικευμένα θέματα, αλλά και για θέματα που απασχολούν τους εκπροσώπους του αγροτικού κλάδου. Στόχος αυτών των εκδηλώσεων είναι η συνάντηση επιστήμης και πρακτικής προς όφελος της προόδου και της ανάπτυξης του γεωργικού τομέα.

Επίσης ένα παραδοσιακό, μοναδικό event γαστρονομίας το «Food Stories» θα πραγματοποιηθεί από τη διοργάνωση της EURO AGRO EXPO, στο πλαίσιο του προγράμματος του μεγάλου forum για την αγροτική επιχειρηματικότητα, τα τρόφιμα, το ελαιόλαδο και τον εξοπλισμό.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας
Παρασκευή 24 Μαΐου 16:00 – 22:00
Σάββατο 25 Μαΐου 11:00 – 22:00
Κυριακή 26 Μαΐου 11:00 – 22:00

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2103622205, 2103610265 και 6981313209 ή μέσω email στα info@euroagroexpo.gr και info@edpa.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Μέχρι τέλος Μαΐου η προθεσμία καθαρισμού οικοπέδων από τους ιδιοκτήτες

admin2020

Η σημασία της αναβιωσης του σιδηροδρόμου στην Πελοπόννησο

tiresias tiresias

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΟΝ «ΝΕΟΛΟΓΟ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ» Πάλη για να δυναμώσει το ρεύμα αμφισβήτησης, για να ανοίξει ένας ριζικά διαφορετικός δρόμος προς όφελος του λαού

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies