ΑθλητισμόςΜεσσηνίας

Μεσσήνη: Με πάθος και επιμονή συνεχίζεται το 8ο Διεθνές Τουρνουά Τένις με Αμαξίδιο

Παρά τις καιρικές προκλήσεις, με δυνατούς ανέμους και διαλείπουσες βροχοπτώσεις, η δεύτερη ημέρα του 8ου Διεθνούς Τουρνουά Τένις με Αμαξίδιο εξελίχθηκε με απόλυτη επιτυχία στις εγκαταστάσεις του πολυτελούς Buca Beach Resort στην Ανάληψη Μεσσήνης.

Το τουρνουά, που φέρει τον τίτλο «Ancient Messene Open», συγκεντρώνει φέτος 25 αθλητές και αθλήτριες από 9 χώρες, μεταξύ των οποίων η Ελλάδα, η Πολωνία, το Ισραήλ και η Τσεχία. Οι συμμετέχοντες αγωνίζονται για πολύτιμους βαθμούς κατάταξης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τένις (ITF), σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει τον αθλητισμό με την απαράμιλλη φυσική ομορφιά της Μεσσηνίας.

Οι σημερινοί αγώνες περιλάμβαναν προκριματικούς και προημιτελικούς γύρους, με τους θεατές να απολαμβάνουν συναρπαστικές αναμετρήσεις υψηλού επιπέδου. Ξεχώρισαν οι εμφανίσεις των Ελλήνων αθλητών, που απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Σχετικές αναρτήσεις

«Walking Through the Land of Impossible Beginnings» | Η νέα τουριστική αφήγηση της Πελοποννήσου ξεκινά από το Λονδίνο

admin2020

Μίλτος Χρυσομάλλης: Μια μεγάλη εκκρεμότητα γίνεται πραγματικότητα – Προχωρά η ανέγερση της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας.

admin2020

Αίτημα για ασφαλή μεταφορά μαθητών από το 1ο Γυμνάσιο Μεσσήνης

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies