ΑθλητισμόςΜεσσηνίας

«Πανελλήνιο Αναπτυξιακό Τουρνουά πάλης στην άμμο BEACH WRESTLING CUP 2024». 

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης, ο Δήμος Μεσσήνης και ο Α.Σ.Μ. ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ διοργανώνουν την Κυριακή 23 Ιουνίου στην παραλία Μπούκα Μεσσήνης,  το «Πανελλήνιο Αναπτυξιακό Τουρνουά πάλης στην άμμο ΔΡΟΥΛΙΑΣ Ο.Ε BEACH WRESTLING CUP 2024». 
Οι διοργανωτές προσκαλούν όλον τον κόσμο να τους παρακολουθήσει και να γνωρίσει από κοντά το πανάρχαιο άθλημα της πάλης, το οποίο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό.
Πρόκειται για ένα τουρνουά που θα φιλοξενήσει πρωταθλήτριες και πρωταθλητές Ελλάδας με διεθνείς διακρίσεις, αλλά και αθλητές και αθλήτριες του ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ που έχουν διακριθεί με μετάλλια σε πανελλήνια πρωταθλήματα.
Η πάλη στην άμμο, είναι ένα άθλημα που διεκδικεί μια θέση στα Ολυμπιακά Αθλήματα στην προσεχή ολυμπιάδα, ενώ η Παγκόσμια Ομοσπονδία Πάλης (UWW) το προωθεί παγκοσμίως με παγκόσμια, ευρωπαϊκά, μεσογειακά και εθνικά πρωταθλήματα.
Στην ίδια γραμμή βρίσκεται και η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης η οποία προωθεί το θεαματικότατο αυτό, παράκτιο άθλημα, με εθνικά πρωταθλήματα και τουρνουά.
Ο Αριστόδημος , συμμετέχοντας στη διάδοσή του διοργανώνει κάθε χρόνο το BEACH WRESTLING CUP  που περιλαμβάνει την επωνυμία του ενίοτε χορηγού. Έτσι με τη διοργάνωση αυτή συμβάλλει στην προβολή του τόπου μας, ενισχύοντας με τον αθλητικό τουρισμό οικονομικά την τοπική κοινωνία.

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α    Α Γ Ω Ν Ω Ν
Κυριακή 23/6/2024:
11.00 – 11.30: Ιατρική εξέταση, Ζύγιση & κλήρωση.
11.30 – 12.00  Κλήρωση των ζυγισθέντων αθλητών.
13.00: Έναρξη Αγώνων.

Σχετικές αναρτήσεις

«Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με το Σύλλογο Εθελοντών πολιτικής Προστασίας»

admin2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ (ΟΣΠΑ)

admin2020

Live Ετήσια Χορευτική Παράσταση του Δημοτικού Χορευτικού Ομίλου Μεσσήνη

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies