Κορίνθου

ΠΕ Κορινθίας | Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός σε σειρά συναντήσεων με Δημάρχους για προετοιμασία και σχεδιασμό έργων και στρατηγικής

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, πραγματοποίησε μία σειρά επαφών και συναντήσεων στα γραφεία της ΠΕ Κορινθίας, τη Δευτέρα 17 Ιουνίου.

Ο Περιφερειάρχης, συναντήθηκε με τους Δημάρχους της περιοχής, συγκεκριμένα με τον Δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη, τον Δήμαρχο Κορινθίων, Νίκο Σταυρέλη, τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, Βλάση Τσιώτο, τον Δήμαρχο Σικυωνίων, Σπύρο Σταματόπουλο και τον Δήμαρχο Νεμέας, Κώστα Φρούσιο.

Το κύριο θέμα των συναντήσεων ήταν η συνεργασία μεταξύ των Δήμων και της Περιφέρειας με στόχο την καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων για τα προγράμματα Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΒΑΑ) και Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων (ΟΧΕ). Τα έργα που θα ενταχθούν θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η συνεργασία αυτή περιλαμβάνει μία σειρά δράσεων κοινωνικού χαρακτήρα, αναπλάσεων, βελτιώσεων υποδομών και πράσινων παρεμβάσεων, με την Περιφέρεια να δίνει μεγάλη σημασία στην μελετητική ωρίμανση των έργων.

Στις συναντήσεις παρευρέθηκαν Αντιδήμαρχοι και συνεργάτες, καθώς επίσης και οι Αντιπεριφερειάρχες, Π.Ε. Κορινθίας, Αναστάσιος Γκιολής, Πολιτισμού, Αθηνά Κόρκα, Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, Σωτήρης Μουρίκης, Δημόσιας Υγείας, Χρυσοβαλάντης Μέλλος, Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, Σπυρίδωνας Ζαχαριάς, ο εκτελεστικός διευθυντής, Γιώργος Σπίνος και ο προϊστάμενος της ΕΥΔ ΕΠ, Αντώνης Ψαράκης.

Σχετικές αναρτήσεις

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ‘’ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ΄΄ ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΡΑΧΑΤΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

admin2020

Απαγόρευσης Κυκλοφορίας για την Παρασκευή 19.07.2024

admin2020

Έρευνα για την Κοινωνική Οικονομία από την Περιφέρεια Πελοποννήσου με τη δική σας συμμετοχή

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies