Μεσσηνίας

Tελετή υποδοχής της 1ης πτήσης της AIR FRANCE στον Αερολιμένα Καλαμάτας

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, στελέχη της αεροπορικής εταιρείας AIR FRANCE, η διοίκηση του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» και οι φορείς τουρισμού του Νομού, θα υποδεχθούν τους επιβάτες της πρώτης πτήσης από Παρίσι με την αεροπορική εταιρεία Air France, το Σάββατο 6 Ιουλίου και ώρα άφιξης στις 12:30.
Η υποδοχή του πρώτου αεροσκάφους της Air France από Παρίσι, θα πραγματοποιηθεί, ως είθισται, με μία τελετή, παρουσία στελεχών της Περιφέρειας που θα καλωσορίσουν τους επισκέπτες προσφέροντας τοπικά προϊόντα και έντυπο ενημερωτικό υλικό.
Στο πλαίσιο της πρώτης πτήσης της Air France, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024 και ώρα 18:30, επίσκεψη και ξενάγηση των παιδιών του ΚΔΑΠμεΑ Δήμου Καλαμάτας στον Διεθνή Αερολιμένα, μία δράση η οποία υλοποιείται με πρωτοβουλία της Air France και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Σχετικές αναρτήσεις

LIVE: 1ος Αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Kart στην Καλαμάτα

admin2020

Στην ΠΕ Μεσσηνίας ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | Προοπτικές και προκλήσεις σε κρίσιμα έργα

admin2020

«Συμμετοχή στην ημερίδα διαβούλευσης των σχεδίων διαχείρισης πλημμυρών»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies