«Αναβάθμιση – ευπρεπισμός περιβάλλοντα χώρου Διοικητηρίου Καλαμάτας»

Σύσκεψη, υπό τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κ. Στάθη Αναστασόπουλο, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 1 Ιουνίου, με θέμα την αναβάθμιση και τον ευπρεπισμό, κυρίως του περιβάλλοντα χώρου του Διοικητηρίου Καλαμάτας. Με δεδομένο ότι άμεσα θα υλοποιηθεί η διευθέτηση των ομβρίων και η διάστρωση βιομηχανικού δαπέδου στο πάρκιν των υπηρεσιακών αυτοκινήτων, ενώ θα καθοριστούν οι θέσεις στάθμευσης, μέσω ανάλογης διαγράμμισης, στο πάρκιν υπαλλήλων – επισκεπτών στη νότια πλευρά του Διοικητηρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης έδωσε συγκεκριμένες οδηγίες για την αναβάθμιση του περιβάλλοντος χώρου του Διοικητηρίου.
Ειδικότερα,ζητήθηκε ιδιαίτερη προσοχή στον ευπρεπισμό του εσωτερικού και του εξωτερικού χώρου, με αναφορά στους χώρους όπου διενεργούνται καθημερινά τα rapidtest από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, ενώ δόθηκαν κατευθύνσεις για την ενίσχυση του πρασίνου στα παρτέρια της οδού Ψαρών και σε άλλες θέσεις. Επιπλέον διευθετήθηκε το ωράριο εργασίας του συνεργείου καθαριότητας, ως προς τις επεμβάσεις καθαρισμού στον περιβάλλοντα χώρο, οι οποίες πρέπει να υλοποιούνται νωρίς το πρωί.
Συζητήθηκε επίσης και η συντήρηση των κλιματιστικών μηχανημάτων του κτιρίου, οι οποίες ξεκίνησαν το προηγούμενο Σάββατο και θα ολοκληρωθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο, ώστε να είναι απρόσκοπτη η λειτουργία του συστήματος κλιματισμού του Διοικητηρίου κατά την καλοκαιρινή περίοδο.
Στη συνάντηση έλαβαν μέρος οι Δ/ντές Διοικητικού – Οικονομικού και ΓΟΕΒ Παμίσου Δημήτριος Μουντζούρης και Κωνσταντίνος Χρυσανθακόπουλος, ο Θεόδωρος Γιαννόπουλος από τη Δ/νση Τεχνικών Έργων και υπηρεσιακοί παράγοντες.