Μεσσηνίας

Δυναμική κινητοποίηση των Αγροτών είχε η πορεία διαμαρτυρίας στην Καλαμάτα _ Βίντεο

Δυναμική κινητοποίηση με τρακτέρ και αγροτικά και με τα ΙΧ τους πραγματοποίησαν το πρωί της Πέμπτης στη Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας στην Καλαμάτας οι αγρότες της Μεσσηνίας, μετά από κάλεσμα των Αγροτικών Συλλόγων Μεσσήνης, Γαργαλιάνων και Χανδρινού, διαμαρτυρόμενοι για τη χαμηλή τιμή της σταφίδας καθώς και το υψηλό κόστος παραγωγής.

Αντιπροσωπεία των διοικητικών συμβουλίων παρέδωσε ψήφισμα με τα αιτήματα των αγροτών στον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Στάθη Αναστασόπουλο ζητώντας του να ψηφιστούν από το Περιφερειακό Συμβούλιο και να προωθηθούν στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Όπως ανάφεραν οι αγροτικοί σύλλογοι, «οι αγρότες πρέπει να προετοιμαστούν από σήμερα κιόλας για την επόμενη μέρα, με το δυνάμωμα της οργάνωσης σε κάθε χωριό της υπαίθρου να δυναμώσουμε τους αγροτικούς συλλόγους».

Τα Διοικητικά Συμβούλια των συλλόγων, «δίνουν νέο ραντεβού για το συντονισμό της δράσης μας και κλιμάκωση τις επόμενες ημέρες. Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια να περιμένουμε παθητικά τον ξεριζωμό μας!», καταλήγουν.

Σχετικές αναρτήσεις

Πάνω από 100 συμμετοχές στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Νοτίου Ελλάδος

admin2020

Καταπολέμηση κουνουπιών : Ένταξη πράξης προϋπολογισμού 4.100.000 ευρώ με απόφαση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού

admin2020

Περιφέρεια Πελοποννήσου Προκήρυξη σύμβασης προμήθειας μονάδας αφαλάτωσης υφάλμυρου νερού στο Δήμο Δυτικής Μάνης

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies