ΑργολίδοςΑρκαδίαςΚορίνθουΜεσσηνίας

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στο 13ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια, προτίθεται να συμμετάσχει στο 13ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ, που θα πραγματοποιηθεί από 2 έως 4 Δεκεμβρίου 2022στην Αθήνα, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Στόχος της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι, μέσω της παρουσίας της σε ευρέως αναγνωρισμένες εκθέσεις και φεστιβάλ, να προβάλλει και να προωθήσει προϊόντα του αγροδιατροφικού τομέα, να ενισχύσει το εμπόριο και τις εξαγωγές και να συμβάλλει στη διεύρυνση των συνεργασιών.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου προτίθεται να καλύψει το 80% του συνολικού κόστους συμμετοχής, ενώ το υπόλοιπο αυτής (20%), θα επιβαρύνει τους συμμετέχοντες εκθέτες.
Το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ αποτελεί μια άκρως επιτυχημένη διοργάνωση, τη σημαντικότερη του μελισσοκομικού τομέα στη νοτιοανατολική Ευρώπη. Έχει στόχο την προβολή και προώθηση του ελληνικού μελιού και των προϊόντων μέλισσας στο καταναλωτικό και εμπορικό κοινό ενώ παράλληλα αποτελεί τόπο για σύναψη εμπορικών και επιχειρηματικών συμφωνιών μεταξύ παραγωγών και επιχειρήσεων παραγωγής και διακίνησης μελισσοκομικών προϊόντων και εξοπλισμού.

Παρακαλούνται όσες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στον κλάδο της μελισσοκομίας (μελισσοκόμοι, συνεταιρισμοί, εταιρείες επεξεργασίας και τυποποίησης μελιού, επιχειρήσεις παραγωγής προϊόντων μέλισσας κλπ.) και επιθυμούν να συμμετάσχουν στο 13ο Φεστιβάλ Ελληνικού μελιού & προϊόντων μέλισσας μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπως εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, αποστέλλοντας το αίτημά τους στο e-mail: grammateiathem@gmail.com έως και την Δευτέρα14Νοεμβρίου 2022.Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 2710233981.

Ο μέγιστος αριθμός των επιχειρήσεων που θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέρχεται σε είκοσι (20). Το κόστος που επιμερίζεται για τους συμμετέχοντες ανέρχεται σε 100€ πλέον ΦΠΑ. Η επιλογή των επιχειρήσεων θα γίνεται με χρονική σειρά προτεραιότητας αλλά και με γνώμονα την ανάγκη εκπροσώπησης, κατά το δυνατό, περισσότερων Περιφερειακών Ενοτήτων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα
Στάθης Αναστασόπουλος

Σχετικές αναρτήσεις

Στην τελική φάση των τευχών δημοπράτησης το Μιναγιώτικο φράγμα

admin2020

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΕΣΒΗ ΑΡΜΕΝΙΑΣ

admin2020

Παρουσίαση του 1oυ Εικονογραφημένου Λεξικού Ελληνικό – Ρομανί από το 3ο Νηπιαγωγείο Ζευγολατιού & το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ζευγολατιού

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies