Καβγάς “στον αέρα’ ανάμεσα σε Κούγια και Σκορδά για τον Νότη Σφακιανάκη – ΒΙΝΤΕΟ

“Σοκαρισμένος από την διαπόμπευση του Νότη Σφακιανάκη με τη δημοσιοποίηση του ονόματός του”, δήλωσε ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1. Ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι του έχει κάνει εντύπωση και η συμπεριφορά κάποιων αστυνομικών αφήνοντας υπαινιγμούς για στοχευμένο έλεγχο στον γνωστό τραγουδιστή και έκανε λόγο για προσπάθεια εξευτελισμού του.

“Με προκλητικό τρόπο, λες και επρόκειτο για κανέναν εγκληματία, τον οδήγησαν σιδηροδέσμιο μπροστά σε όλες τις τηλεοράσεις για να τον ξευτιλίσουν” ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος.

Ωστόσο η ένταση ανέβηκε με τον Αλέξη Κούγια να δείχνει την ενόχλησή του με τις ερωτήσεις της Φαίης Σκορδάς, κάνοντας επίσης λόγο για “επίδειξη εξυπνάδας”. Η παρουσιάστρια συνέχισε να ρωτάει πότε έγινε αίτημα για ανανέωση της άδειας οπλοφορίας με αποτέλεσμα ο Αλέξης Κούγιας να βγάζει το ακουστικό του και να αποχωρεί. “Αλέξη μην φύγεις” του φώναξε αλλά μάταια.

Η Φαίη Σκορδά δεν έκρυψε την ενόχλησή της λέγοντας πως “είπε αυτά που ήθελε και δεν άφησε να ρωτήσουμε”, ενώ πήγε σε διαφημιστικό διάλειμμα για να πάρει τηλέφωνο τον ποινικολόγο.

Δείτε το βίντεο