Μεσσηνίας

Καθαρισμοί στο επαρχιακό και εθνικό δίκτυο ΠΕ Μεσσηνίας

Συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμών επαρχιακών οδών και ρεμάτων καθώς και δικτύων (οδικού, αρδευτικού, αποστραγγιστικού) του ΓΟΕΒ Παμίσου από τα συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας.
Συγκεκριμένα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμών στην άνω ζώνη ΓΟΕΒ Παμίσου, στην Τ.Κ. Βαλύρας και Πλατύ και τις επόμενες ημέρες οι εργασίες θα συνεχιστούν στην Τ.Κ. Λάμπαινας και Αριστοδήμειου. Με χρήση καταστροφέα, Grader, φορτωτή και φορτηγού πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθαρισμού από βάτα και καλάμια σχεδόν αδιάβατων δρόμων, επιπλέον έγινε απομάκρυνση υλικών που είχαν αποτεθεί από προηγούμενο καθαρισμό των στραγγιστικών δικτύων τάφρων και περιόριζαν το εύρος των δρόμων.

Όσον αφορά το συνεργείο καθαρισμού τάφρων και πρανών του επαρχιακού δικτύου, αυτό εργάζεται στην 7η επαρχιακή, στις κοινότητες της Άνω Ορεινής Μεσσηνίας μέχρι και το μνημείο του Επικούρειου Απόλλωνα.
Τέλος συνεργείο από εργατικό προσωπικό, Grader και jcb ξεκίνησε τις εργασίες καθαρισμού της 4ης επαρχιακής οδού από Θουρία προς Πολιανή.

Σχετικές αναρτήσεις

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων σε περιοχές NATURA

admin2020

«Συναντήσεις εργασίας για την παρακολούθηση και καταγραφή αλιευτικών δραστηριοτήτων»

admin2020

«Συνεδρίαση επιτροπής παρακολούθησης έργου ανάπλασης της Δημοτικής Ενότητας Αριστομένους»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies