Μεσσηνίας

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ RAPID TESTS isobox στο έξω από το Κέντρο Υγείας Πύλου.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΑΝΤΙΓΟΝΩΝ COVID-19 (RAPID TESTS) ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ
Καθημερινά θα πραγματοποιούνται από την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021 έλεγχοι γρήγορης ανίχνευσης αντιγόνων covid-19 (rapid test), στο isobox έξω από το Κέντρο Υγείας Πύλου.

Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας όντας σε άμεση επικοινωνία με τον συντονιστή δράσεων του ΕΟΔΥ στη Μεσσηνία κ. Κώστα Βλαχοδημητρόπουλο, για τα δεδομένα και την πορεία του κορωνοϊού στην Μεσσηνία και ειδικότερα στον Δήμο Πύλου-Νέστορος, συζήτησαν τον βέλτιστο σχεδιασμό που επιβάλλεται να ακολουθηθεί προκειμένου οι πολίτες να εξυπηρετούνται άμεσα για τη διενέργεια rapid test.

Η Δημοτική Αρχή επισήμανε την ανάγκη εντατικοποίησης των ελέγχων και αιτήθηκε την διενέργεια καθημερινών rapid tests στο isobox έξω από το Κέντρο Υγείας Πύλου, για την εξυπηρέτηση των πολιτών είτε ενηλίκων εμβολιασμένων είτε μαθητών, ώστε να περιορίζεται άμεσα η διασπορά σε περίπτωση θετικού κρούσματος.

Το αίτημα του Δημάρχου έγινε δεκτό από τον κ. Βλαχοδημητρόπουλο και αποφασίστηκε ότι από την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου έως θα διενεργούνται καθημερινά δωρεάν rapid tests στο isobox έξω από το Κέντρο Υγείας Πύλου, από τις 09:00 π.μ. έω ς τις 2.30 μ.μ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

A Πλατεία Νέστορος, T.K. 24 001, Πύλος

Σχετικές αναρτήσεις

Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας: Κατασχέθηκαν -58- γραμμάρια κοκαΐνης

admin2020

Sold out το Παραδοσιακό πανηγύρι στου Χανδρινου

admin2020

18 χρόνια ” Εθελοντισμός για όλους” από το Σωματείο Εθελοντών Μεσσήνης

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies