ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Κόρινθος: Έφτιαξαν θέση ΑΜΕΑ αλλά με λάθος διαστάσεις…

Θα ήμασταν οι τελευταίοι που δεν θα επαιούσαμε την προσπάθεια του δήμου κορινθίων να δημιουργήσει θέση στάθμευσης για οχήματα ΑΜΕΑ, αλλά ο συγκεκριμένος Δήμος φροντίζει ακόμα και στις ορθές του ενέργειες να αφήνει ερωτηματικά…

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο δήμος δημιούργησε θέση στάθμευσης στην παραλία Καλάμια, αλλά δεν φρόντισε να την δημιουργήσει σύμφωνα με τα πρότυπα θέσεως πάρκινγκ για ΑΜΕΑ 3,30μ Χ5,00μ, έτσι ώστε να μπορούν οι ΑΜΕΑ με κινητικά προβλήματα να επιβιβάζονται και να αποβιβάζονται.

Επιπλέον, οι γνωστοί ελληναράδες παρκάρουν παράνομα και πάνω στη θέση, αλλά και με τρόπο που αποτρέπει τη στάθμευση οχήματος ΑΜΕΑ.

Ευχόμαστε μετά από το δημοσίευμά μας να συγκινηθεί ο δήμαρχος και να δώσει εντολή ώστε και η συγκεκριμένη θέση, αλλά και οι υπόλοιπες θέσεις, να ανταποκρίνεται στα πρότυπα θέσεως πάρκινγκ για ΑΜΕΑ.

Σχετικές αναρτήσεις

Αλλαγές στο νοσοκομείο της κορίνθου: Προαλείφεται για πρόεδρος ο Βασίλης Νανόπουλος…;

tiresias tiresias

Πόλος τουριστικής ανάπτυξης η διώρυγα της Κορίνθου

tiresias tiresias

Ας δούμε το Ξυλόκαστρο πριν από 55 χρόνια…

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies