Μεσσηνίας

Σε εξέλιξη το έργο αποκατάστασης του αλιευτικού καταφυγίου στις Κιτριές

Το έργο αποκατάστασης των βλαβών στο Αλιευτικό καταφύγιο Κιτριών που βρίσκεται σε εξέλιξη, επισκέφτηκε χθες, Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Στάθης Αναστασόπουλος παρουσία του Δημάρχου Δυτικής Μάνης κ. Δημήτρη Γιαννημάρα και του Δ/ντή Τεχνικών Έργων ΠΕ Μεσσηνίας κ. Παναγιώτη Γιαννακέα.

Το έργο, προϋπολογισμού 74.400 ευρώ, αφορά την αποκατάσταση των βλαβών που προκλήθηκαν στο Αλιευτικό καταφύγιο στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου έτους 2018 από τη δράση κυμάτων και κυκλώνα. Οι βλάβες παρουσιάστηκαν στον προσήνεμο μόλο του Αλιευτικού καταφυγίου με αποτέλεσμα να μην παρέχεται η δέουσα προστασία στα αλιευτικά σκάφη. Στα πλαίσια του έργου αποκατάστασης, περιλαμβάνεται η τοποθέτηση τεχνιτών και φυσικών ογκολίθων, μικρής έκτασης τσιμεντοστρώσεις και επισκευή της ράμπας ανέλκυσης μικρών σκαφών, με στόχο την αποκατάσταση της λειτουργικότητας του αλιευτικού καταφυγίου.

Σχετικές αναρτήσεις

Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης στη παραλία της Μπούκας στην Μεσσήνη

admin2020

3ο Διεθνές Φεστιβάλ Ρομποτικής | Δημήτρης Πτωχός: «Ενθαρρύνουμε πρωτοβουλίες που προάγουν την εκπαίδευση, την τεχνολογία και την ανάπτυξη»

admin2020

Στην 11η Ανθοκομική Έκθεση Καλαμάτας ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies