Car & MotoΚοινωνικά

Ατύχημα σε πίστα Motocross με δύο σοβαρά τραυματίες

Άσχημη τροπή πήρε ο αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross, στην πίστα στα Γιαννιτσά, καθώς ένας αναβάτης έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας η οποία χτύπησε σε κολώνα που τραυμάτισε σοβαρά δυο θεατές.

Σε ένα από τα άλματα της πίστας, αναβάτης έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του η οποία έπεσε πάνω στην προστατευτική περίφραξη. Εκεί χτύπησε πάνω σε μια μεταλλική κολώνα, η οποία έπεσε και χτύπησε σοβαρά δυο θεατές.

Οι τραυματίες, 16 και 27 ετών, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Αν και δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για την κατάστασή τους, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι φέρουν σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και βρίσκονται διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ.

Οι δύο άτυχοι θεατές διακομίστηκαν αρχικά στο νοσοκομείο Γιαννιτσών, αλλά οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν σοβαρά τραυματισμένοι και στη συνέχεια τους μετέφεραν στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Ο αγώνας διακόπηκε, ενώ προανάκριση για το ατύχημα διενεργείται από τις τοπικές αστυνομικές αρχές.


,

Σχετικές αναρτήσεις

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΡΙΟΔΟΥ

admin2020

Καταρρέουν οι μύθοι για τις ΑΠΕ. Χτύπησε κόκκινο η παραγωγή ενέργειας από ΑΠΕ.

admin2020

ΤΕΤΑΡΤΗ 1Η ΜΑΗ –ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2024

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies