UncategorizedΔιεθνήΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑ

Αυτό κι αν είναι!! Χωριό με 1.800 ιερόδουλες!!!

Δεν πρόκειται για υπερβολή, καθώς ένα μικρό χωριό στην Ισπανία φιλοξενεί τον εξωφρενικό αριθμό των 1.800 ιερόδουλων. Το χωριό La Jonquera, που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με τη Γαλλία και χαρακτηρίζεται το χωριό της ακολασίας, αφού κάθε Σαββατοκύριακο, υποδέχεται 40.000 επισκέπτες, που σίγουρα δεν πάνε για τα αξιοθέατα.

Τα τελευταία χρόνια η ισπανική ύπαιθρος έχει γίνει ο παράδεισος των ιερόδουλων αφού έχουν μειωθεί οι έλεγχοι από την αστυνομία, που λόγω περικοπών, αδυνατεί να ελέγξει την κατάσταση.

Το La Jonquera, έχει 3.500 μόνιμους κατοίκους, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο επιβιώνουν χάρη στον σeξοτουρισμό.

Μετά την αλλαγή του νόμου περί πορνείας στη Γαλλία, δεκάδες σeξ clubs άνοιξαν στο χωριό και εγκαταστάθηκαν εκεί χιλιάδες γυναίκες, από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Το θέμα έχει φτάσει μέχρι και το ευρωκοινοβούλιο, καθώς στη πλειονότητα των περιπτώσεων δεν τηρούνται οι κανόνες προστασίας, με τα σeξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα να έχουν γίνει κανόνας στα γύρω χωριά.

Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΙΕΡΟΔΟΥΛΟ

Δύο γυναίκες πρωτοστατούν στον αγώνα της La Jonquera ενάντια στην πορνεία: η δήμαρχος Sonia Martínez και η αρχηγός της αστυνομίας Lluisa Santos.

«Το πρώτο πράγμα που βλέπει κανείς με το μπαίνει στη χώρα είναι οι πόρνες. Αυτό αποτελεί πρόβλημα που αφορά όλη τη χώρα, όχι μόνο το χωριό», υπογραμμίζει η δήμαρχος , Σόνια Μαρτίνεζ. Η Ισπανία είναι επίσης γνωστή για τα μεγάλα sex clubs  με το «Paradise» στη βορειοανατολική Ζιρόνα, να είναι ο δημοφιλέστερο.

 

Έχει 80 δωμάτια όπου εκατοντάδες κορίτσια περιμένουν τους επισκέπτες, τους οποίους χρεώνουν με 120 ευρώ την ώρα.  Εκεί βρίσκονται οι ομορφότερες ιερόδουλες της χώρας που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Κατά καιρούς πολλοί έχουν επιχειρήσει να κλείσουν το Paradise με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης να δηλώνει: «Προσφέρω στα κορίτσια μου πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο και τις αφήνω να κρατάνε ό,τι βγάζουν από τη δουλειά. Το λέτε αυτό εκμετάλλευση;».

 

Η δήμαρχος εξηγεί ότι εδώ και αρκετά χρόνια, αυξάνεται ο αριθμός των ιερόδουλων στους δρόμους της La Jonquera. Το 2010, το Paradise άνοιξε εδώ με 90 δωμάτια.

“Υπάρχουν Γάλλοι πελάτες που οδηγούν αρκετές ώρες για να έρθουν εδώ! Πολλοί από αυτούς είναι νέοι ηλικίας μεταξύ 18 και 20 ετών, οι οποίοι δεν πρέπει να αντιμετωπίζουν προβλήματα στην εξεύρεση σεξουαλικών συντρόφων”, λέει. «Στη Γαλλία ανησυχούν πολύ για αυτήν την τάση».

Η πόλη αντιτάχθηκε στον οίκο ανοχής, ο ιδιοκτήτης του οποίου αντιμετώπιζε ήδη κατηγορίες σε δύο ξεχωριστές έρευνες όταν ζήτησε την άδεια. Οι τοπικές αρχές απέρριψαν το αίτημα, αλλά το Ανώτερο Δικαστήριο της Καταλονίας τους ανάγκασε να το κάνουν δεκτό.

“Πώς μπορείτε να δώσετε σε κάποιον που αντιμετωπίζει διωξεις άδεια για να ανοίξει έναν οίκο ανοχής;” ρωτάει ο Μαρτίνες. “Νομίζω ότι κάθε δήμος πρέπει να είναι σε θέση να το αποφασίσει αυτό και δεν θέλαμε τον Παράδεισο εδώ”.

Σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς ότι ο οίκος ανοχής φέρνει τα απαραίτητα έσοδα στο χωριό, η δήμαρχος λέει ότι το Paradise δεν πληρώνει περισσότερους φόρους από οποιαδήποτε άλλη εγκατάσταση.

“Είναι αλήθεια ότι οι ιερόδουλες χρησιμοποιούν τα κομμωτήρια και τα κομμωτήρια μας, αλλά αυτό δεν βασίζει την οικονομία του La Jonquera. Δεν είναι καν αλήθεια ότι αγοράζουν τα προφυλακτικά τους στο τοπικό φαρμακείο”, λέει ο δήμαρχος.

Οι τοπικές αρχές έχουν μετρήσει αρκετές δεκάδες ιερόδουλες στους δρόμους της πόλης. Οι περισσότερες είναι Ρουμάνες, είπε η δήμαρχος, αλλά υπήρχαν επίσης τέσσερις Βούλγαρεςι, τρεις Σενεγαλέζεςι και πέντε Νιγηριανες. “Όλοι τους είπαν ότι το κάνουν με την ελεύθερη βούλησή τους και μερικοί εργάζονται επίσης ως καθαρίστριες ή φροντιστές σπιτιών”, λέει η δήμαρχος.

 FOTO JOAN CASTRO ICONNA

Σχετικές αναρτήσεις

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΝΕΜΩΝ-ΚΑΙΡΟΥ ΕΜΥ

admin2020

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Στο Πολιτικό Γραφείο της CPMR στην Πάτρα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies