Μεσσηνίας

Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης

Λόγω μη απαρτίας, δεν πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα, Τετάρτη 29 Απριλίου 2020, 1η/2020 συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, που ως μοναδικό θέμα είχε τη «Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: “Οδικός άξονας νοτιοδυτικής Πελοποννήσου, τμήμα Καλαμάτα – Ριζόμυλος”».

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους συμμετέχοντες στην τηλεδιάσκεψη για τις εξελίξεις, όσον αφορά τη σιωπηρή παράταση που δόθηκε, για τη γνωμοδότηση επί της ΜΠΕ της προμελέτης του οδικού άξονα, ενώ έκανε γνωστό ότι η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης θα συνεδριάσει το επόμενο διάστημα και σε χρόνο κατάλληλο, σε αίθουσα που θα επιλεγεί, προκειμένου να εκφράσει άποψη. Ακολούθως το θέμα αναμένεται να εισαχθεί προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, όταν το Σώμα θα συνεδριάσει εκ νέου με φυσική παρουσία των μελών του.

Σχετικές αναρτήσεις

Η Μπούκα Μεσσήνης στις τοπ 10 με τα πιο γαλάζια νερά στον κόσμο

admin2020

«Συνδρομή της Περιφερειακής Ενότητας στην πυρκαγιά της περιοχής Αράχοβας»

admin2020

ΕΡΓΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ-ΠΗΓΕΣ ΜΠΑΡΚΑ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies