Μεσσηνίας

Δυναμικό Παρόν έδωσαν οι Κάτοικοι του Δ. Μεσσήνης στην διαμαρτυρία κατά της παραβατικότητας μερίδας των Αθιγγάνων της περιοχής

Το συλλαλητήριο που είχε εξαγγελθεί εδώ και ημέρες και πραγματοποιήθηκε σήμερα στην κεντρική πλατεία της Μεσσήνης με αφορμή τα αλλεπάλληλα περιστατικά παραβατικότητας μερίδας των αθίγγανων που ζουν στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσήνης, είχε εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή.

Βασικό αίτημα των συμμετεχόντων ήταν η λήψη μέτρων και η εφαρμογή του ισχύοντος Ποινικού κώδικα, ώστε οι παραβατικοί αθίγγανοι να τύχουν παραδειγματικής τιμωρίας και να παύσει η χαοτική κατάσταση που επικρατεί στην πόλη και στα χωριά του δήμου της Μεσσήνης.

Στην συγκέντρωση εκτός του μεγάλου όγκου είχε και παλμό, παραβρέθηκαν ο νυν δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης, ο πρώην Δήμαρχος Μεσσήνης κ. Χριστόπουλος, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρυσομάλλης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου και πάρα πολλοί άλλοι παράγοντες του δήμου και και του νόμου.

https://www.facebook.com/eidisoules/posts/1726813527494232

Σχετικές αναρτήσεις

Φωτιά εξασπάσει τώρα στο Λογκά

admin2020

Ισχυρός σεισμός 5,7 Ρίχτερ στην Κυπαρισσία

admin2020

Εγκρίθηκε το πρόγραμμα ΤΕΒΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου για 12.522 οικογένειες και 21.339 ωφελούμενα άτομα

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies