Αρκαδίας

Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης στην Αρκαδία

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη ένας 60χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα ναρκωτικά και τα όπλα

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, -11- δενδρύλλια κάνναβης

Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίσθηκε σε αγροτική περιοχή του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη την 16.7.2021 το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, 60χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Ειδικότερα, σε δασική περιοχή του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης, όπου καλλιεργούνταν -11- δενδρύλλια κάνναβης , ύψους έως -1,6- μέτρων, περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, μαζί με τον αρδευτικό εξοπλισμό που βρέθηκε στο χώρο.

Όπως προέκυψε, την ανωτέρω φυτεία καλλιεργούσε ο ανωτέρω ημεδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας και συνελήφθη, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και κυνηγητικό όπλο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

Σχετικές αναρτήσεις

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνο Κυρανάκη

admin2020

Παράδοση του έργου της Ι.Μ. Ταξιάρχη Μιχαήλ της Μούρας Παλαιοχωρίου από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

admin2020

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies