ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΠολιτική

Επεισόδιο μεταξύ Γεωργιάδη και Πολάκη στη Βουλή

Έντονος τσακωμός μεταξύ του Aδ. Γεωργιάδη, υπουργού Ανάπτυξης, και του Π. Πολάκη, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώθηκε στο καφενείο της Βουλής. Αντάλλαξαν απειλές για την υπόθεση της Novartis. Ακούστηκε η φράση “να φοράς τσίγκινο σωβρακάκι”, σύμφωνα με ρεπορτάζ του news247.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως καταγράφεται στο ρεπορτάζ, σχεδόν «ήρθαν στα χέρια» μετά από αντεγκλήσεις για την υπόθεση της Novartis και τις μεταξύ τους ανταλλαγές μηνύσεων. Γεωργιάδης και Πολάκης βρέθηκαν να κάθονται σε διπλανά τραπέζια, συνοδεία άλλων βουλευτών των κομμάτων τους. Αναφερόμενος στην δικαστική διαμάχη που βρίσκεται σε εξέλιξη ο Παύλος Πολάκης φέρεται να απηύθυνε τον λόγο στον Άδωνι Γεωργιάδη με την φράση «εμείς θα τα πούμε μεθαύριο».

Ο υπουργός Ανάπτυξης ανταπάντησε με την φράση «όποτε θέλεις, σου ετοιμάζω αγωγή 1 εκατ.και την καταθέτω μεθαύριο». Ο καυγάς άναψε για τα καλά με φωνές ενώ ακούστηκε η φράση «να φοράς τσίγκινο σωβρακάκι». Επίσης ο Παύλος Πολάκης φέρεται να είπε ότι «οι υποθέσεις που έχουν αρχειοθετηθεί ανασύρονται». Οι φωνές – σύμφωνα με περιγραφές- ακούγονταν στο περιστύλιο και σε άλλα μέρη της Βουλής.

Οι δύο βουλευτές, όπως λέγεται- σηκώθηκαν όρθιοι, αλλά ανάμεσα τους μπήκαν παριστάμενοι βουλευτές και έτσι αποφεύχθηκαν οι χειροδικίες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ethnos.gr επενέβη η φρουρά.

Σχετικές αναρτήσεις

Την Μεσσήνη θα επισκεφτεί ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, Γραμματέας ΚΠΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

admin2020

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

ΔΗΛΩΣΗ ΘΑΝΑΣΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies