ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΗλείαςΚορίνθουΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΗΛΕΙΑ – ΚΟΡΙΝΘΙΑ Υπό έλεγχο οι πυρκαγιές σε Λινίσταινα και Αγία Κυριακή – Οριοθετημένη στο Ελληνοχώρι

Υπό έλεγχο τέθηκαν, σύμφωνα με την πυροσβεστική οι πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν το Σάββατο σε δασικές εκτάσεις στις περιοχές Αγία Κυριακή και Λινίσταινα Ηλείας.

Και στις δύο περιοχές επιχειρούν επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις μέχρι να κατασβέσουν πλήρως και τις δύο πυρκαγιές.

Υπενθυμίζεται ότι για τη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου σε δασική έκταση, στην περιοχή Λυνίσταινα, του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, στην Ηλεία, για την κατάσβεσή της επιχείρησαν 31 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 8 οχήματα.

Ενώ για τη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου σε δασική έκταση στην περιοχή, Αγία Κυριακή, του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, στην Ηλεία, για την κατάσβεσή της επιχείρησαν 63 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 19 οχήματα, ενώ νωρίτερα στις δύο πυρκαγιές έκαναν ρίψεις νερού εναέρια μέσα.

Όσον αφορά στην φωτιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε δασική έκταση στην περιοχή Ελληνοχώρι του δήμου Βέλου – Βόχας, στην Κορινθία, σύμφωνα με την πυροσβεστική είναι πλέον οριοθετημένη.

Και σε αυτή την φωτιά οι πυροσβεστικές δυνάμεις συνεχίζουν να επιχειρούν προκειμένου να την θέσουν υπό πλήρη έλεγχο και να αντιμετωπίσουν άμεσα ενδεχόμενες αναζωπυρώσεις.

(Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ – Πυροσβεστική).

Σχετικές αναρτήσεις

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

admin2020

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Περιβάλλοντος

admin2020

Δήμου Κορινθίων, αναφορικά με την άφιξη της Ολυμπιακής Φλόγας των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων.

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies