Διεθνή

Η Ισπανία μειώνει τις τιμές σε ηλεκτρικό, φυσικό αέριο και καύσιμα

Με ή χωρίς τη συναίνεση της Ε.Ε., η κυβέρνηση της Μαδρίτης πρόκειται να εγκρίνει στις 29 Μαρτίου, τη μείωση στην τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας, του φυσικού αερίου και της βενζίνης.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Προεδρίας Φέλιξ Μπολάνιος, η κυβέρνηση έχει «πλήρη επίγνωση» του κόστους που σημαίνει για τους Ισπανούς , η πληρωμή του λογαριασμού του ηλεκτρικού ρεύματος, η διατήρηση ζεστών σπιτιών στη χώρα αλλά και το γέμισμα των δεξαμενών με φυσικό αέριο. Υπογράμμισε ότι η πτώση των τιμών θα είναι «απλή και άμεση» για τα ισπανικά νοικοκυριά, τις εταιρείες και τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Αν και σημείωσε ότι η Μαδρίτη θέλει να πάει μαζί με τους Ευρωπαίους εταίρους σε μια τέτοια κίνηση, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι η χώρα του θα προβεί σε αυτές τις μειώσεις είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει συναίνεση σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Σχετικές αναρτήσεις

Τεστ DNA ανιχνεύει 18 καρκίνους σε πρώιμο στάδιο

tiresias tiresias

Βόρεια Κορέα: Έτοιμη να δεχτεί τους πρώτους τουρίστες από το 2020

tiresias tiresias

Αρνείται τις κατηγορίες για γενοκτονία το Ισραήλ παρά τα αναμφισβήτητα στοιχεία

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies