ΕιδησούλεςΚορίνθου

Κόρινθος: Βαλτώνει ο δήμος Κορινθίων…

Αυτή ακριβώς η εντύπωση έχει σχηματιστεί στην πλειοψηφία των κατοίκων του κέντρου της Κορίνθου, καθώς πολύ σημαντικά έργα είτε προχωρούν με την ταχύτητα της χελώνας, είτε αναβάλλονται…

Δεν είναι μόνο η πλατεία που καρκινοβατεί, αλλά και που η εικόνα της (για την οποία θα ασχοληθούμε σε προσεχές εκτεταμένο άρθρο μας) είναι γενικά απωθητική με τους τόνους τσιμέντου που έχουν συσσωρευτεί μέχρι στιγμής, αλλά και το έργο της ανάπλασης της οδού Ερμού από τη συμβολή της με την Κύπρου έως τη συμβολή της με την Δαμασκηνού, έργο το οποίο θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει ήδη από την 1η Μαρτίου και αναβάλλεται σιωπηλά από τον δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο.

Μάλιστα, η οδός Ερμού είναι μία από τις οδούς της Κορίνθου που συγκεντρώνει μία σειρά από καταστήματα τα οποία έχουν ικανοποιητική έως μεγάλη πελατεία.
Ενόψει της επιδημίας του κορονοϊού, που οδήγησε στο αναγκαστικό κλείσιμο όλων των καταστημάτων της Οδού, θα περίμενε κανείς ότι ο δήμαρχος της Κορίνθου, θα προχωρούσε σε άμεσες ενέργειες έτσι ώστε το έργο της ανάπλασης να έχει προχωρήσει σημαντικά και αυτές τις μέρες να ολοκληρωνόταν.

Η αβελτηρία όμως του δημάρχου να ξεκλειδώσει τις διαδικασίες και να επιβάλει στον εργολάβο την άμεση υλοποίηση του έργου, θα οδηγήσει όπως φαίνεται να γίνονται οι εργασίες της ανάπλασης καλοκαιριάτικα, με προφανές αποτέλεσμα την δραστική μείωση της προσέλευσης των πελατών στα καταστήματα της οδού Ερμού.

Η άλλη πιθανότητα, είναι να αναβληθεί το έργο της ανάπλασης, με αποτέλεσμα η οδός Ερμού να παραμείνει φτωχός συγγενής των υπολοίπων πεζοδρόμων της Κορίνθου, αφού η εικόνα της (όπως και η εικόνα της Πυλαρινού από τη συμβολή με την Κολοκοτρώνη έως τη συμβολή της με την Περίανδρου) είναι πολύ κακή.

Το ερώτημα βέβαια είναι, πού οφείλεται αυτή η αβελτηρία και η αναβλητικότητα του δημάρχου Κορινθίων, καθώς έχει γίνει πλέον προφανές ότι η πόλη δεν προχωρεί προς τα μπροστά, όπως ήταν και οι προεκλογικές του υποσχέσεις.
Και το ερώτημα τίθεται διότι ουσιαστικά ο δήμαρχος Κορινθίων, δεν έχει αντιπολίτευση -με εξαίρεση την δημοτική σύμβουλο της λαϊκής συσπείρωσης κ. Βιβή Τζέκου- οπότε Αναρωτιέται κανείς ποιος είναι ο λόγος όλης αυτής της ραθυμίας που διακατέχει τη δημοτική αρχή…

Σχετικές αναρτήσεις

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

admin2020

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Περιβάλλοντος

admin2020

Δήμου Κορινθίων, αναφορικά με την άφιξη της Ολυμπιακής Φλόγας των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων.

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies