Μεσσηνίας

«Παρεμβάσεις της ΠΕ Μεσσηνίας στο εθνικό, επαρχιακό και δασικό οδικό δίκτυο»

Κοπή κλαδιών, καθαρισμό ερεισμάτων και επενδεδυμένων τάφρων στο οδικό δίκτυο της Μεσσηνίας,υλοποιούν αυτή την περίοδο τα μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας.
Συγκεκριμένα ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις καθαρισμών στο εθνικό δίκτυο στα τμήματα Καλαμάτα – Τσακώνα και Τσακώνα – Καλό Νερό, ενώ επούλωση λάκκων υλοποιείται σε επαρχιακές οδούς, ειδικότερα στην 7η και 2η, στα τμήματα Στάσιμο – Σκληρού και Καρυοβούνι – Μηλέα αντίστοιχα.

Επιπλέον σε εξέλιξη βρίσκεται και ο καθαρισμός διωρύγων και αποστραγγιστικών τάφρων στο δίκτυο του ΓΟΕΒ στην κάτω ζώνη.

Όσον αφορά τις παρεμβάσεις της ΠΕ Μεσσηνίας στο πλαίσιο της αντιπυρικής προστασίας, οι οποίες υλοποιούνται κατόπιν συνεργασίας με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τα αρμόδια Δασαρχεία και την Πολιτική Προστασία, βρίσκεται σε εξέλιξη η συντήρηση του δασικού οδικού δικτύου στο δάσος της Βασιλικής, ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός του δρόμου Σταυρωτό Δενδρί – Νιοχώρι στο δημόσιο δάσος Ταϋγέτου ενώ εξελίσσεται η συντήρηση του δασικού δρόμου Μανδρέα – Ιμποβός – Ι. Μ. Σιδηρόπορτας Καρβελίου.

Σχετικές αναρτήσεις

Τελετή Παράδοσης – Παραλαβής Διοίκησης της 120 ΠΕΑ

admin2020

Ευχαριστήριο μήνυμα προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου από το Ειδικό Σχολείο Μαντινείας

admin2020

Στις 7 Μαΐου στο Φίλια Οιχαλίας η 3η Ποδηλατομαγιά Άνω Μεσσηνίας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies