Μεσσηνίας

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του βουλευτή Μεσσηνίας Μίλτου Χρυσομάλλη

Η αυγή του νέου έτους 2023 αφήνει πίσω μας μια ακόμα δύσκολη χρονιά. Μια χρονιά που μας επιφύλασσεέναν πόλεμο στη γειτονιά μας και έφερε αβεβαιότητα και προβληματισμό σε όλους μας για το μέλλον. Αντιμετωπίσαμε καθημερινά δυσκολίες, προσπαθώντας να σταθούμε στα πόδια μας και να μην μείνει κανένας συμπολίτης μας πίσω, διαχειριστήκαμεόσο καλύτερα μπορούσαμε τα προβλήματα και τις προκλήσεις του πολέμου, στηρίζοντας τους συμπολίτες μας και θωρακίζοντας τη χώρα απέναντι στην κρίση.
Το 2023 θα είναι το έτος – επιστέγασμα μιας τετραετίας σημαντικών αλλαγών. Μιας τετραετίας που αδιαμφισβήτητα έγιναν πολλά για τη χώρα, θεραπεύτηκαν παθογένειες ετών, αποκαταστάθηκεη διεθνής εικόνα και ο ρόλος της χώρας μας και ενισχύθηκε αποτρεπτικά απέναντι στις απειλές του γείτονα μας. Το 2023 ευελπιστούμε ότι θα είναι ένα έτος που θα δούμε κάποια από τα μεγάλα έργα της Μεσσηνίας να ξεκινούν να υλοποιούνται. Θα είναι όμως και το έτος που θα κληθούμε να αποφασίσουμε, ασκώντας το ύψιστο δημοκρατικό μας δικαίωμα της ψήφου, εάν θέλουμε αξιόπιστη και ειλικρινή διακυβέρνηση στον τόπο μας, αξιόπιστες και ειλικρινείς επιλογές για το νομό μας,μακριά από ψέματα και λαϊκισμούς.
Με ενότητα και συλλογική προσπάθεια, ελπίζω το 2023 να συνεχίσουμε να οδηγούμε τηνΕλλάδα μας και τη Μεσσηνία μας στο μέλλον που τουςαξίζουν.
Εύχομαι από καρδιάς σε κάθε Μεσσήνια και Μεσσήνιο συμπατριώτη μου Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά πάντα με υγεία, με προκοπή, με προσωπική και οικογενειακή ευτυχία! Και το 2023 όλα να πάνε δεξιά!
Μίλτος Χρυσομάλλης
Βουλευτής Μεσσηνίας

Σχετικές αναρτήσεις

Ισχυρός σεισμός 5,7 Ρίχτερ στην Κυπαρισσία

admin2020

Εγκρίθηκε το πρόγραμμα ΤΕΒΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου για 12.522 οικογένειες και 21.339 ωφελούμενα άτομα

admin2020

Άμεση κινητοποίηση της Π.Ε. Μεσσηνίας στην πυρκαγιά της περιοχής Αράχοβας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies